24.5 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021

Cazul care a bulversat intreaga Romania! Copil de 10 ani a lăsat însărcinată o adolescentă de 13 ani. Medicii sunt de parere ca adevarul nu a iesit la iveala

Ivan și Darya au fost prezenți la un show de televiziune in Rusia, după ce au primit acordul părinților de a fi filmați fără protecție.

Cu toate că fata susține că s-a culcat doar cu Ivan, adolescentul de 10 ani, medicii cred ca adevarul este ascuns, intrucat băiatul este prea imatur din punct de vedere sexual ca să poată produce spermă.

Medicul Evgeny Grekov, expert în urologie și andrologie, spune că este imposibil ca Ivan să fie tatăl copilului. „Am repetat analizele de laborator de trei ori, așa că nu e nicio greșeală. Nu există spermă. Este încă un copil. Nu există nici măcar testosteron. În plus, are încă organele sexuale de copil. Pubertatea încă nu a început. Așa că avem multe întrebări”.

Darya a detaliat cum s-a întâmplat totul: „A fost ideea lui Vanya. Nu m-am supărat. A închis ușa și a lăsat cheia în yală, astfel încât mama lui să nu poată deschide. A fost puțin înfricoșător, putea fi dureros. A fost puțin, apoi totul a decurs normal. Am fost puțin rușinați, ne-am ascuns sub pătură. Nu mă gândeam că la 10 ani poți face astfel de lucru. M-am gândit că nu se va întâmpla nimic”.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate