22.9 C
București
vineri, 14 mai 2021

Cazul care a tulburat o țară întreagă a fost rezolvat? Nu a murit

Madeleine McCann, fetița din Marea Britanie, care a dispărut în anul 2007, ar fi fost văzută de un martor, în Portugalia. Cazul nu a fost rezolvat nici până acum, fiind unul dintre cele mai mediatizate cazuri de dispariție. Cazul fetiței, care a dispărut fără urmă în 2007 dintr-o cameră de hotel, revine. Se pare că existe noi indicii despre locul unde ar fi fost văzută cea mică. Madeleine McCann, fata de patru ani, a dispărut dintr-o cameră de hotel din Portugalia, unde a fost lăsată de părinţii ei.

Un martor susține că a văzut-o pe Madeleine McCann
De curând, un martor a declarat, pentru o televiziune publică din Portugalia, faptul că a văzut-o pe fetiță într-un supermarket din Gale, Portugalia. Mai exact, omul declară că a observat-o pe cea mică cu „trei sau patru ani în urmă”, pentru că i-a recunoscut trăsăturile feței imediat, mai exact a ochilor.

“Era o adolescentă în dreapta mea, care vorbea în germană cu o altă adolescentă. Când m-am uitat în ochii ei, am fost sigură că e ea. Erau ochi luminoşi, precum cei ai lui Maddie. Semnul de pe ochiul drept era vizibil. Sunt sigur de ce am văzut”, a susţinut persoana care ar fi văzut-o pe fata dispărută.

13 ani de la dispariție
Cazul nu este închis nici la momentul actual, deși au trecut 13 ani de atunci. Autoritățile au luat toate posibilitățile în calcul, chiar și pe aceea că părinții fetei sunt vinovați, după ce au lăsat-o singură în camera de hotel. Poliţia britanică susţine că Madeleine McCann este în viaţă, iar în tot acest timp BBC l-a acuzat pe un bărbat german de 43 de ani, pedofil condamnat la închisoare, dar nu în cazul lui fetiței de 4 ani. De curând, Netflix a lansat o serie intitulată ‘The Disappearance of Maddie McCann’, care a ajuns la un număr foarte mare de oameni, iar cazul fetiței este cunoscut acum de toți.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate