17.9 C
București
joi, 6 mai 2021

Ce a ajuns să facă Daciana Sârbu, soția lui Victor Ponta, după ce a ieșit din viața publică

Daciana Sârbu, soția lui Victor Ponta, a ieșit complet din viața public. Totuși ,ea se numără printre cele mai cunoscute soții de politicieni, asta pentru că și ea, la rândul ei, a făcut parte din PSD, partidul condus, la un moment dat, de soțul ei, Victor Ponta.

Daciana Sârbu formează un cuplu cu Victor Ponta din anul 2006. Însă, aceasta era deja cunoscută publicului ca fiind om politic. Daciana a fost membru al Partidului Social Democrat și a reprezentat România în Parlamentul European încă din 2007 și din anul, 2015 deține și titulatura de vicepreședinte al Comisiei de Mediu și Sănătate publică din Parlamentul European.

Ea a renunțat la viața politică în 2019, însă din lumina reflectoarelor din perioada în care partenerul ei de viață a renunțat la funcția de premier al României, după scandalul Colectiv.

Daciana Sârbu arată la fel de bine și cochetă, se ocupă mai mult de viața de familie și de fetița pe care o are cu Victor Ponta.

Soția lui Victor Ponta are mai mult timp pentru afacerile familiei
Departe de showbiz și agitația din lumea politică, Daciana Sârbu trăiește liniștită și destul de fericită alături de familia ei. De când a renunțat la politică și aparițiile publice, soția lui Victor Ponta are mai mult timp pentru afacerile familiei, dar și pentru a se vizita mai des cu rudele sale, printre care și mama sa.

În 2019, soția lui Victor Ponta a renunțat la colaborarea pe care o avea cu PSD în 2018, iar din 2019 a renunțat la funcția de europarlamentar, după 12 ani în care a fost vicepreședinte al Comisiei de Mediu și Sănătate publică din Parlamentul European. Soția lui Ponta este fiica lui Ilie Sârbu, fost ministru și membru PSD.

Au o fetiţă înfiată!
Daciana Sârbu și soțul ei, Victor Ponta, au o fetiţă de șase ani, înfiată de curând, care se numește Maria. Așadar, familia fostului premier s-a mărit cu încă un membru, cei doi soți având acum trei copii. Până de curând, Victor Ponta îi avea pe cei doi copii, Andrei, din prima căsătorie cu Roxana, și pe Irina, din mariajul cu Daciana.

Daciana şi Victor Ponta au înfiat, de curând, o fetiţă. Micuţa are 6 ani şi se numeşte Maria. De curând, Daciana Sârbu a publicat pe pagina sa de Instagram o fotografie în care Irina, fiica ei și a lui Victor, în vârstă de 12 ani, apare cu o altă fetiţă, ce pare a fi chiar Maria. Fotografia este însoţită de un mesaj care lămureşte totul.

Cele mai mari daruri din viața noastră sunt oamenii. În mod miraculos și neașteptat, viața ne-a dăruit un suflet nou. Anul acesta în familia noastră a apărut Maria. Și bucuria de a fi mamă din nou, cu toate întrebările, temerile și încântările pe care le are orice familie în care mai vine un copil. Ne bucurăm din nou de inocența copilăriei și mai prelungim puțin binecuvântarea de a avea un copil mic alături de noi. Va mulțumim tuturor celor care veți înțelege că nu vom vorbi mai mult despre acest subiect pentru că vrem să o protejăm pe Maria și să o ajutăm să ajungă la un echilibru în noua ei viață alături de noi”, este mesajul postat de Daciana, după ce s-a aflat că ea şi Victor Ponta au înfiat o fetiţă.

Victor și Daciana au trei copii
Victor Ponta a vorbit în emisiunea lui Denise Rifai despre faptul că acum are două fete. Și deși Denise Rifai a insistat și l-a întrebat dacă soția lui, Daciana, este însărcinată, fostul premier a păstrat misterul.

Nu pot să vorbesc despre acest subiect decât în prezența Dacianei”, a precizat Victor Ponta.

Despre Victor Ponta se știa că are doi copii, un baiat, Andrei, de 17 ani, din căsătoria cu Roxana Ponta, și o fată, Irina, de 12 ani, din actualul mariaj cu Daciana Sârbu. Acum însă familia lor s-a mărit după ce Daciana și Victor Ponta au o fetiţă înfiată, pe nume Maria. Mai mult, Victor Ponta va avea mai mult timp pentru familie după ce a anunțat recent că se retrage din viața politică.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate