Ce a făcut Emil Rengle cu banii de la Românii au talent

1.349

Emil Rengle, cunoscut în showbiz și sub titulatura de “coregraful vedetelor”, demonstrează că este un om chibzuit. La aproape un an și jumătate de la câștigarea concursului “Românii au talent”, nu s-a atins deloc de cei 120.000 de euro care i-au revenit.

Emil se numără printre cele mai excentrice apariții din showbizul autohton.

Juratul de la emisiunea “Îmi place dansul” de la Kanal D ține pasul cu moda, iar asta implică investiții serioase în imagine. „În haine investesc în mod obișnuit, pentru că îmi place foarte mult să mă exprim prin haine. Cred că și aici se nimerește foarte bine motto-ul meu în viață: dar dacă mâine nu aș mai fi, astăzi mi-a plăcut de mine, am făcut ceea ce mi-a plăcut. Și atunci, dimineața când mă îmbrac, aleg o ținută care să mă facă fericit că astăzi am putut să fiu eu, să mă exprim prin haine așa cum m-am simțit eu bine”, ne-a mărturisit coregraful.

În ciuda acestui fapt și a deselor sesiuni de shopping, Emil ne asigură că nu s-a atins de banii de la “Românii au talent”. Are planuri clare cu cei 120.000 de euro: nu se vor duce pe haine, accesorii sau alte pasiuni de moment, ci pe o casă. Prima lui casă.

Ce a făcut Emil Rengle cu banii de la Românii au talent

 

loading...
Loading...

Cmentariile sunt închise