9 C
București
duminică, 18 aprilie 2021

Ce a făcut Marius Crăciun cu banii pe care i-a câştigat la Ferma!

Marius Crăciun, câștigătorul emisiunii „Ferma” de la Pro Tv, a cheltuit deja toți banii pe care i-a obținut în urma emisiunii. Iată ce a făcut acesta cu banii!

Ce a făcut Marius Crăciun cu banii, după ce a câștigat Ferma

După ce a câștigat marele premiul de la emisiunea „Ferma”, în valoare de 50.000 de euro, Marius Crăciun l-a și cheltuit. Totuși, tânărul nu i-a irosit, ci a făcut o investiție foarte importantă. Și-a cumpărat un apartament, în care locuiește acum cu părinții săi. „Banii pe care i-am câștigat sunt într-un apartament în care locuiesc cu ai mei”, a declarat tânărul.

Între câștigătorul „Ferma” de la Pro TV și Diana Belbiță s-a format o legătură foarte strânsă, iar unii chiar au spus că cei doi sunt iubiți, lucru dezminți ulterior de amândoi. Acum, cei doi nici nu mai vorbesc.

„De Diana mi-a fost cel mai dor, cu ea am păstrat legătura! Și cu Remus și cu tine! Nu am vorbit deloc cu Brigitte, cu Pastramă! În rest cred că am luat legătura cu toată lumea”, a spus Marius Crăciun.

Ce lucrează Marius Crăciun după ce a câștigat Fermas

Marius Crăciun are același loc de muncă pe care îl avea țși înainte e a câștiga marele premiu de la emisiunea „Ferma” de la Pro Tv. Astfel, acesta lucrează în postul de manager marketing.

„Lucrez unde lucram și înainte să intru în «Ferma». Sunt manager marketing la Departamentul Fitness de la Decathlon și fac reclamă pentru o campanie fitness. Mă ocup de echipă, verific stocurile, comand produsele, verific progranul de lucru al colegilor mei. Lucrez în două ture, de la 8.00 la 17.00, și de la 12.30 la 21.30. Îmi doresc să pot antrena, să fiu antrenor de fitness, însă trebuie să urmez un curs de acreditare. Este în plan acest proiect. Îmi place foarte mult sportul, am centura neagră la karate și din când în când mai trec pe la centrele unde se antrenează copiii”, a spus Marius Crăciun.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate