Ce A Făcut Simona Florescu După Moartea Lui Ion Dichiseanu: “Nu Am Regrete”

Simona Florescu suferă după pierderea celui care i-a fost soț și cu care a avut o relație frumoasă chiar și după divorț.

Artista nu îl poate uita pe Ion Dichiseanu, împreună cu care a avut o familie frumoasă, au făcut o fată de care erau mândri amândoi și care le-a dăruit o nepoțică.

Simona Florescu a spus că nu îi vine să creadă că actorul s-a stins atât de repede și că nimic nu prevedea acest sfârșit tragic.

Ce a făcut Simona Florescu după moartea lui Ion Dichiseanu
Într-o apariție tv, Simona Florescu a spus că îi simte lipsa fostului ei soț pe care îl visează des de când a plecat din această lume. Ea a spus că există comunicare între ei doi și că asta o face să creadă că există viață dincolo de moarte.

După ce a murit Ion Dichiseanu, Simona Florescu a reușit să scrie și ultima strofă dintr-o melodie dedicată fostului ei soț. Ea a declarat că nu regretă nimic din tot ce a fost în relația lor, inclusiv diferența mare de vârstă.

Nu am regrete! Chiar și faptul că m-am căsătorit cu Dichii și era o diferență de vârstă foarte mare între noi, nu am regrete. Am scris versurile unei melodii pentru Dichi. Am făcut această melodie de un an și tot încercam să-i fac versurile. Rămăsese așa, nu-mi ieșea ultima strofă. Am făcut-o abia după ce a murit el. Sună așa: Te așteaptă marea cea albastră, te așteaptă luna la fereastră, de acum te aștept în visul meu și un dor nespus vei fi mereu, a spus Simona Florescu la Exclusiv Vip, de la Prima TV.

Se pare că marele actor era un iubitor de mare, îi plăcea să meargă să se relaxeze în stațiunile de pe litoralul românesc. Simona Florescu și Ion Dichiseanu au fost împreună 22 de ani. S-au cunoscut pe când ea avea 19 ani, iar el 54. Au avut o căsnicie lungă și frumoasă, din care a rezultat fiica lor, Ioana Dichiseanu, cea pe care marele actor o iubea ca pe ochii din cap.

Ion Dichiseanu a murit în 2021, pe patul de spital, după o lună perioadă de spitalizare. A lăsat un gol imens în inimile tuturor celor care l-au cunoscut ca om și ca actor de mare valoare. A fost înmormântat cu onoruri militare.