Ce a pățit Mariana, o vânzătoare de 25 de ani de la magazinul Unirea din București. Curtată intens de un client, a acceptat să iasă cu el la restaurant. Ce a urmat e cutremurător

2.414

A curtat-o intens, iar femeia a acceptat să iasă, împreună cu el, la un restaurant. Numai că Mariana – vânzătoare la magazinul Unirea din București – a devenit parte integrantă a unui scenariu tragic.

Pe data de 16 martie 1992, a fost scos din lacul Pantelimon cadavrul unei femei goale, aflat în stare de putrefacție. Legiștii au apreciat că se afla în apa încă din iarnă. Două săptămâni mai târziu, din același lac, a fost trasă pe mal o a două femeie, care avea doar o bluză pe ea. În aprilie, anchetatorii au descoperit că prima victimă scoasă din lac este Lavinia Stoian, în vârstă de 26 de ani.

Lunile au trecut repede și la jumătatea lui septembrie, într-un canal de irigații secat de la Glina, a fost descoperit un al treilea cadavru.

I-a refuzat avansurile sexuale

Cea de-a treia victimă, Mariana – vânzătoarea de la magazinul Unirea – avea doar 25 de ani. Criminalul în serie, Adrian Stroe, a încercat să aibă o relație cu ea, convingând-o să iasă împreună la restaurant. În seara zilei de 9 septembrie 1992, întâlnirea s-a concretizat.

După ce au plecat de la restaurant, criminalul a dus-o pe tânără pe malul lacului Cernica, iar acolo a violat-o și a ucis-o.

“Am reflectat şi mi-am dat seama că îşi bate joc de mine. Investisem în ea atâta căldură, respect, sentimente, ca să nu mai vorbesc de sumele plătite la cele două restaurante, un parfum destul de scump şi o pereche de pantofi. Deci investisem prea mult în ea pentru a renunţa la ideea de a face dragoste cu ea, de a primi tandreţea ei şi alte sentimente pe care orice bărbat şi le doreşte de la femeia în care investeşte cât mine”, a spus Adrian Stroe în fața anchetatorilor, conform antena3.ro.

Adrian Stroe a mai declarat, în fața anchetatorilor, că – uneori – când luaă în taxi femei tinere și frumoase, le propunea să facă sex în mașină.

Atunci când le auzea refuzând, intra într-un fel de transă și le sugruma fără milă, fără să se gândească la nimic. Își revenea abia după ce storcea din ele și ultima picătură de viață. Apoi, după comiterea faptei, se gândea doar cum să facă să scape de cadavre.

loading...
Loading...

Cmentariile sunt închise