-5.7 C
București
duminică, 17 ianuarie 2021

Iata ce a putut să facă Vulpița cu amantul ei în direct. Viorel a văzut tot!

Amantul Vulpiței, Marian, a încercat să o recucerească pe tânăra de 22 de ani. I-a adus un buchet de trandafiri, pe care l-a oferit de față cu Viorel. Vulpița l-a refuzat, iar Viorel nu a fost afectat de gestul lui Marian. Ci, din contra, i s-a părut amuzant.

Veronica și Viorel Stegaru au ajuns unul dintre cele mai controversate cupluri din România. Ei au ajuns să apară zilnic pe micile ecrane, in conditiile in care erau niște oameni obișnuiți din Vaslui cu ceva timp in urma. În jurul Vulpiței s-au adunat multe controvese de când s-a aflat că și-a înșelat soțul cu Marian. El a venit de mai multe ori la televizor și a povestit despre relația pe care a avut-o cu tânăra de 22 de ani, sustinand că el este tatăl fetiței pe care o are cu Viorel.

Citeste si: Vulpița a călcat strâmb în timpul pauzei publicitare. Ce a făcut cu Marian

Vulpița a avut o criză de gelzoie pentru că soțul ei ar fi îmbrățișat o femeie. Așa că, tânăra s-a hotărât să se răzbune. Prezentatoarea emisiunii, Mirela Vaida, a povestit că Vulpița a îmbrățișat toți bărbații care se aflau în platou, inclusiv pe Marian.
Veronica si Marin

A încercat să-l facă gelos pe Viorel, așa că s-a mai îmbățișat o dată cu fostul ei amant, de aceasta data în direct.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate