Ultimate magazine theme for WordPress.

Te asteptai la asa ceva? Iata ce a putut sa spuna Daniela Gyorfi despre George Tal. „Daca l-as prinde in fapt… George nu e usa de biserica”


Daniela Gyorfi formeaza un cuplu cu George Tal de foarte mulți ani. Cei doi au impreuna o fetita, Maria. Desi se inteleg foarte bine, cei doi nu si-au oficializat relatia, acestia neajungand in fata altarului. În cadrul emisiunii Star Matinal, de la Antena Stars, artista a făcut cateva comentarii legate de relația lor.

„Nu a fost sa fie. Ne-am programat o data, nu a fost, am mai programat o data, nu a fost… Nu a avut actele din Germania. Am luat o pauza. A mai venit o data cu niste inele. Mama mea s-a internat in spital. Nu ne mai casatorim pentru ca nu ne mai casatorim. Este luat domnul George!… Suntem impreuna de 13 ani”, a spus Daniela Gyorfi.

„Daca l-as prinde in fapt… Nicio femeie nu este proasta! George nu este usa de biserica, fiind moldovean. Daca te indragostesti de cineva cu adevarat nu are sens sa stai cu mine nici pentru Maria, nici ca mi-a murit mama, nici de mila, nici de sila, nici ca suntem legati profesional. Nu trebuie sa stea cu mine daca nu ma iubeste. Eu vorbesc in general…

…Nu stii ce am patit? Eram despartiti. L-am iertat cu totul. Il iubesc, il respect, are foarte multe calitati. Are cateva chestii…”, a adăugat artista, potrivit spynews.ro.

loading...
Loading...