miercuri, 3 iunie 2020

Ce au văzut telespectatorii la Adela Popescu când s-a așezat pe canapeaua de la Vorbește Lumea

Știrile zilei

Izolarea i-a unit și mai mult pe Andra și Cătălin Măruță! Secretul a 12 ani de căsnicie

Dacă pentru multi pandemia de coronavirus le-a adus divorțul și separarea, iată că sunt cupluri care și-au consolidat și...

Directorul Crucii Roşii Neamţ, diagnosticat cu coronavirus, a murit

Directorul filialei Neamţ a Crucii Roşii, Florin Pîclea, diagnosticat cu coronavirus în urmă cu trei săptămâni, a murit, duminică....

Câte clase avea Nicolae Ceaușescu?

Nicolae Ceaușescu a fost omul care a marcat România. Acesta a condus România din 29 aprilie 1974 și până...

Telespectatorii emisiunii „Vorbește Lumea”, prezentată de Adela Popescu și de Cove, au avut parte și de o surpriză legată, paradoxal, chiar de genunchii prezentatoarei. Atunci când s-a așezat pe canapea, s-a putut observa foarte bine un detaliu halucinant: Adela avea vânătăi pe genunchi. Asa cum era de asteptat, că au apărut inevitabilele semne de întrebare.

Sunt situații in care Adela Popescu este tranșantă și își exprimă parerea fara retineri, in mod public. Bineinteles, utilizatorii mediului online se amuză, împreună cu ea, una dintre postarile Adelei referindu-se la pregătirea copiilor pentru somn. Prin urmare, Radu Vâlcan a aflat din mediul online care are o seară încărcată și trebuie să se supuna si sa  indeplineasca „sarcina de serviciu”.

„Te iubesc atât de mult încât în seara asta o să te las pe tine să pregătești copiii de somn. Iar eu, cu tristețe în suflet, o să mă afund pe canapea, cu niște floricele în mână, plângându-mi inima știind că de baița și masajul picilor te vei ocupa numai tu. O să-mi fie greu să îndur. Of of…”, a scris Adela Popescu, cu ceva în urmă, pe pagina sa de Instagram.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -Ce au văzut telespectatorii la Adela Popescu când s-a așezat pe canapeaua de la Vorbește Lumea 1