7.1 C
București
joi, 21 ianuarie 2021

Ce cadou a primit Klaus Iohannis de la AUR

Pe data de 14 decembrie au avut loc consultari la Cotroceni unde au participat reprezentantii partidelor ce vor constitui viitorul parlament. Co-presedintele partidului Alianta pentru Unirea Romanilor (AUR), George Simion i-a oferit un ”cadou” presedintelui Klaus Iohannis.

La incheierea negocierilor George Simion, a sustinut o declaratie de presa in care a dezvaluit ce ”cadou” i-a dat presedintelui Klaus Iohnnis.

Principalul lider AUR a declarat ca i-a dat presedintelui „o harta a Romaniei mari, de la Nistru pana la Tisa, cum ne-a lasat-o Eminescu”, dar si „o harta a vegetatiei cu foarte multe paduri”.

AUR a intarziat la negocieri

Diana Sosoaca, viitor senator a dezvaluit motivul pentru care AUR a intarziat la negocierile de la Palatul Cotroceni. Avocata a spus ca delegatia a s-a plimbat pentru a se relaxa inainte de consultari.

„Ne-am plimbat. A fost o plimbare de relaxare inainte de a intra la niste consultari care sunt mai mult protocolare. Nimeni nu cred ca ia in considerare ce se spune”, a declarat Sosoaca.

Diana Sosoaca a mai spus ca, la finalul intalnirii cu Iohannis si-a dat masca jos.

„Am respectat protocolul, mi s-a spus ca nu pot intra fara masca, am aratat adeverinta, m-au rugat sa o pun macar pe gura, am tinut-o pe gura. La finalul intalnirii cu presedintele, inainte de a ne desparti, mi-am dat jos masca. Dupa, am iesit fara masca”, a declarat Sosoaca.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.
Spalatorie auto ploiesti

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate