25 C
București
vineri, 7 mai 2021

Ce crede Corina Chiriac despre COVID-19. „Cifrele sunt umflate”

După Dan Bittman, un alt artist face valuri cu declaraţii controversate despre coronavirus. Iată ce crede Corina Chiriac despre COVID-19. Totodată, cântăreața se teme că societatea umană ar putea claca din cauza izolării.

Invitată la GÂNDUL LIVE, Corina Chiriac a mărturisit cum este această perioadă pentru ea.

Eu sunt bine, cu ajutorul lui Dumnezeu. M-am gândit ce să vă spun, util… Pentru mine această perioadă a fost benefică. Eu l-am avut duhovnic pe arhimandritul Papacioc. Eu am trecut în urmă cu 20 de ani printr-o depresie foarte mare, din cauza unor necazuri. Am fost foarte supărată, au murit părinții, au fost mai multe necazuri. Am fost la el la chilie, și mi-a spus că el a făcut o pușcărie grea și că a avut încredere în Dumnezeu (…)

Corina Chiriac face dezvăluiri despre COVID-19
Cântăreața Corina Chiriac a făcut declarații grave despre situația actuală a cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2. Vedeta susține că cifrele raportate sunt umflate de autorități. De asemenea, ea spune că s-a acomodat cu această situație și a învățat să conviețuiască cu acest virus.

În vremurile astea, daca la început casa mea a fost o închisoare, având peste 65 de ani, ulterior casa mea a devenit un adăpost. Comunismul era un sugar cu suzeta în gură față de vremurile actuale. Îndrăznesc să spun asta, pentru că am trăit acele vremuri și știu ce a fost bun și rău. Eu fac parte dintre cei care cred că cifrele sunt umflate. Aici intrăm într-o controversă, este o Cutie a Pandorei pe care nu vreau să o deschid”, a declarat Corina Chiriac.

Îi este dor să socializeze
Pe de altă parte, artista crede că această criză și ideea de izolare a populației au făcut foarte mult rău societății. Astfel, în sufletul oamenilor a pătruns teama de a socializa, de a se întâlni. Astfel, cu siguranță se va ajunge încet-încet la alienarea populație.

În această perioadă mi-e dor de prieteni. Cu unii mă vad, în particular, câte doi-trei, în siguranță. Mi-e dor de șueta românească, de stat la taclale. Îmi este teamă că societatea umană poate claca în anumite perioade din cauza izolării. Mie nu mi-e frică de mine, eu cred în Dumnezeu. Dacă îmi sună clopoțelul, oricum voi pleca. Eu mai cred și în viețile succesive. (…) Omul are de la Dumnezeu liberul arbitru, dar când dă de libertate greșește prin exces”, a mai declarat Corina Chiriac.

În altă ordine de idei, Corina Chiriac nu este singura persoană care crede că prin criza COVID-19 se încearcă manipularea populației.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate