Ce face Ilinca atunci când nu este alături de soțul ei, George Simion

Ce face Ilinca atunci când nu este alături de soțul ei, George Simion. Liderul AUR a dezvăluit totul.

Ce face Ilinca atunci când nu este alături de soțul ei, George Simion. Liderul AUR a dezvăluit totul.

Ce face Ilinca când nu este alături de soțul e

După nuntă, Ilinca Simion, soţia liderului AUR a plecat la mare cu copiii de lângă Filiași de care cei doi au grijă.

George Simion a postat într-un videoclip că proaspăta lui soție și acești copii au fost la un restaurant şi s-au uitat la România TV, acolo unde politicianul urma să intre în direct.

Liderul AUR a publicat o imagine în care apare alături de soția sa, Ilinca Simion, și de alți trei copii din familia din Filiași de care liderul Alianței pentru Unirea Românilor are grijă.

Screenshot 20220903 203750 Facebook

Care este motivul pentru care Simion nu a mers cu ea

Simion a anunțat înainte de nuntă că acești copiii vor merge la mare cu soţia sa: „Nu merg eu… am de dus lupte în București. Merg copiii de la Filiași cu Ilinca!”.

„Am ajuns la o oră târzie la ei, la copiii mei de care am promis să am grijă, în Filiași, dar nu puteau fix ei să lipsească de la nuntă.

Am primit acordul domnului Nicu să ducem băieții la mare înainte de începerea școlii.
Copiii au rezultate foarte bune și îi voi susține în continuare, iar pentru cei care vreți să-i ajutați cu donații aveți numărul de telefon în comentarii”, a precizat George Simion în dreptul postării.

George Simion și Ilinca Munteanu și-au unit destinele sămbătă, pe data de 27 august. Marele eveniment a avut loc în satul Oveselu, din comuna Măciuca, județul Vâlcea.

Cine este Ilinca Simion

Încă de când s-a aflat de relația celor doi, viața Ilincăi a ajuns în lumina reflectoarelor, iar trecutul ei a fost atent analizat. Însă, spre dezamăgirea multora, nu s-au aflat prea multe detalii.

Soția lui George Simion este extrem de discretă în ceea ce privește viața personală, însă Diana Șoșoacă nu s-a putut abține și a dezvăluit câteva informații din trecutul amoros al Ilincăi.

Avocata a spus că Ilinca a renunțat la fostul iubit pentru a se căsători cu Simion și a criticat gestu său.

Mai mult, Diana Șoșoacă nu crede în mariajul celor doi. Aceasta a spus despre Ilinca că este o persoană sensibilă care nu ar trebui să se implice în lupta pentru puterea politică.