All for Romania
Stiri din Romania si Diaspora

Ce a făcut un bărbat din Moldova în ziua în care și-a înmormântat soția. Vecinii nu își pot reveni…

Un barbat in varsta de 67 de ani din Republica Moldova a facut un lucru infiorator in ziua in care si-a inmormantat sotia.

Vecinii spun ca la nicio pomana nu s-a mai intamplat asa ceva.

Barbatul a rezistat doar cateva zile fara sotia lui. Dupa ce a condus-o pe ultimul drum, barbatul a mers acasa, unde a organizat o masa de pomenire impreuna cu cativa vecini.

 

In timp ce acestia stateau la masa, barbatul a intrat in casa, de unde a luat un pistol si s-a impuscat. Impuscatura a fost fatala.

Persoanele aflate la masa de pomenire au alertat oamenii legii, iar la fata locului s-a deplasat Grupa Operativa de la IP Balti.

Potrivit politiei, ar fi vorba despre un caz de suicid. Victima avea permis de port arma si nu se afla în vizorul politiei.

 

Te-ar putea interesa si:

Ce lucruri nu trebuie să ridici niciodată dacă le găsești pe jos? Știați asta

Nu toate lucrurile care le găsim pe jos ne pot aduce noroc. Dimpotrivă, unele înseamnă chiar ghinion.

 

Iată care sunt acestea:

Pieptene: Se pare că acest obiect păstrează energiile persoanei care l-a pierdut, astfel putem atrage problemele din viața acesteia.

Bani: Se spune că persoana care ridica banii găsiți pe jos îi va pierde înzecit.

Așa că, nu te lasa pradă entuziasmului, pentru că însușirea lor nu-ți va aduce nimic bun!

Oglindă: Există un mit conform căruia, dacă te vei uita într-o oglindă pe care ai găsit-o sau care nu îți aparține, ai să preiei toate grijile și necazurile acelei persoane.

Nu…eu nu vreau asta!

Chei: Să nu ridici vreodată cheile de pe jos! în trecut se credea că anumite chei încuie griji și necazuri, pe care le-ai putea deschide chiar tu.

Ace: Se contaminează ușor cu energii negative și, chiar dacă ce voi spune nu este creștinește, se pare că prin intermediul lor se pot face farmece.

Bijuterii din aur: Și bijuteriile pot fi o armă prin care se poate face mult rău, mai ales cele din aur.

Chiar dacă un anumit obiect este pierdut din greșeală, tot păstrează energia negativă a persoanei pentru care valora mult.

Ceas: Nu ridica un ceas de pe jos, se pare că el atrage nenorocirile pe planul sănătății.

Sursa: anamariavasile.com

loading...