All for Romania
Stiri din Romania si Diaspora

CE I-A FĂCUT TRISTAN BIANCĂI! Toată lumea vorbește despre asta: „Se pare că pentru ea…”

Este cuplul momentului, iar întrebările în legătură cu cei doi continuă să curgă în mediul online. Cum a reușit să o cucerească Tristan pe cea mai frumoasă prezentatoare din showbizul românesc? Apropiații lor au vorbit despre acest subiect.

Se pare că luptătorul MMA ar fi cucerit-o pe Bianca cu felul lui de a fi, fără să facă nimic special. Acesta a reușit să o facă pe Bianca să se simtă în largul ei din prima clipă în care s-au cunoscut.

„El vrea sa fie numai cu Bia, de aceea, o suna mereu, ii da mesaje, o asteapta sa iasa din emisiune si ii spune numai vorbe frumoase! Se pare ca dragostea pentru ea il tine si in tara, fiindca ar fi trebuit sa mai plece in Anglia, insa a amanat putin momentul. Importanta pentru el acum este doar iubita lui si nu vrea sa se desparta de ea nici macar o zi”, au dezvaluit prietenii celor doi, conform revistei Viva!.

Ce crede Răzvan Botezatu despre relația momentului?

Bianca Drăgușanu și Tristan Tate formează un cuplu ce se află în prezent în centrul ateniei. În weekend, Bianca Drăgușanu și Tristan Tate au mers la mare. S-au distrat împreună. Au mers și în cluburi, în Mamaia.

Cei doi au fost însoțiți și de Răzvan Botezatu, care a făcut unele dezvăluiri legate de un obicei al lui Tristan. A vorbit despre faptul că noul iubit al Biancăi Drăgușanu îi arată vedetei mesajele pe care le primește. Astfel sunt evitate unele probleme care pot să apară deoarece unii oameni, spune Răzvan Botezatu, abia așteaptă ca iubitul Biancăi să facă unn pas greșit.

„Știi ce-mi place la Tristan, că este foarte sincer față de Bianca. Acum e, cum să zic, celebru, cunoscut mondenului, pentru că este iubitul Biancăi Drăgușanu și Bianca Drăgușanu a fost o fire controversată încă de când s-a lansat și până în prezent.

Acum, fiind iubitul Biancăi Drăgușanu, multe fete cu siguranță îi scriu. Îi mai trimit o inimioară, îi mai trimit câte o chestie sau știu eu ce. În schimb, de fiecare dată când Tristan primește un mesaj, i-l arată Biancăi. Deci, eu am văzut în club când îi arăta un mesaj: ‘Uite ce mi-a scris!’ și nu le răspunde.

Dar e sincer, ceea ce mi se pare foarte tare, ca într-o relație să fii deschis, să-i spui: ‘Uite, mi-a scris Cutărescu’. Să nu cumva să facă ăla un print screen, să-l trimită, că lumea abia așteaptă să facă el un pas greșit”, a spus Răzvan Botezatu în cadrul unei emisiuni, potrivit spynews.

Sursa: teotrandafir.com

loading...