Ce i-a spus Ionela Prodan Anamariei, inainte sa moara! Cu lacrimi in ochi, vedeta l-a dezvaluit, chiar la un an de la moartea mamei sale

La mormantul Ionelei Prodan s-au strans ieri numerosi oameni care au iubit-o si au indragit-o pe regretata artista, iar Anamaria Prodan, cu ochii in lacrimi a facut declaratii dureroase la capataiul mamei sale.

Imbracata in haine de doliu, emotionata dar si extrem de trista in aceasta zi, Anamaria Prodan a povestit pentru „Star Matinal” care a fost ultimul lucru pe care i l-a spus regretata sa mama, inainte de a trece in lumea celor drepti. De asemenea, Anamaria Prodan a dezvaluit si ce anume a invatat-o Ionela Prodan sa faca in viata.

„Noi oamenii numai asta avem pe pamant, familie si copii, nu bani. E cel mai frumos lucru pe care poate sa-l aiba un om. Am luat totul de la ea, si bunele si relele, mama m-a invatat sa nu uit de unde am plecat, sa respect, sa iubesc oamenii. Ultimul lucru pe care mi l-a spus a fost sa avem grija de noi si de copii” a povestit Anamaria Prodan, cu ochii in lacrimi.

Sarbatorile Pascale, mai triste fara mama ei

Anamaria Prodan, cu lacrimi in ochi, a reusit sa vorbeasca despre ce a fost mama ei pentru ea, dar si cum era Pastele in familia lor, atunci cand Ionela Prodan era in viata.

„Imi pare rau ca nu au reusit sa o termin la timp, sa o citeasca si ea. (cartea, n.r.) A citit prefata si a plans foarte tare. Pentru mine, ea nu a murit si nu o sa moara niciodata.
Imi lipsesc telefoanele la 6 dimineata, cand se trezea sui ma suna si ma intreba ce fac, le lipseste si copiilor, aia e…Gatea ea, nu era o bucatareasa buna, deloc, dar noi o laudam mereu, ne strangeam la ea acasa.
Ne lipsesc toate…stiu ca este bine si ca de acolo de unde e, ne vegheaza mereu. E curios, ma intreaba ce e coliva, de ce se face…I-am explicat ca toate astea se fac pentru ca buni a fost un om foarte bun” a spus Anamaria Prodan.