Ce îl face pe CRBL să lase Spania și să se întoarcă acasă. E plecat, cu tot cu familie, de mai bine de un an, dar…

CRBL s-a retras în Spania, unde spera să aibă parte de un viitor mai bun. Nu s-a înșelat, însă dorul de casă îl face să nu-și proiecteze viața peste hotare. Ce-l poate determina pe fostul component al trupei Simplu să revină în țară, dar, mai ales, când se va întâmpla acest lucru.

În toamna lui 2020, CRBL a plecat din România. Cântărețul s-a mutat, alături de soție și de fiică, în Spania. De când a făcut acest pas, artistul a avut rar apariţii publice, pentru că a preferat să se concentreze atât pe familie, cât şi pe profesie.

La mai bine de un an de când locuiește departe de România, CRBL a recunoscut că îi este dor de ţara natală, iar în curând se va întoarce.

„Aici sunt 18 sau 20 de grade, așa. Îmi este foarte dor. O să mă întorc. Deocamdată sunt în deplasare, mai am treabă de făcut pe aici, dar mă întorc acasă, adică, știi cum e. Locul sfințește omul, da, și invers. Îmi e dor de acasă, chiar îmi e dor”, a spus CRBL.

Fiica lui CRBL s-a integrat de minune în Spania
Artistul este mulțumit de decizia luată și recent a vorbit despre modul în care i s-a schimbat viața. CRBL i-a dezvăluit prezentatoarei Teo Trandafir și ce face familia lui în prezent. Astfel, el a spus că s-a integrat în Spania și că știe să comunice destul de bine în limba spaniolă, deși nu intenționează să o învețe intensiv. Cât despre fiica lui și a Elenei, Alessia pare să se fi integrat perfect în Peninsula Iberică.

„Elena e foarte bine, s-a apucat și ea de niște proiecte creative, handmade. Iar Alessia e la școală, continuă școala britanică. E deja populară în școala ei. A luat locul 1 pe școală la public speaking, a ieșit să vorbească cu toată școala”, a povestit CRBL la „Teo Show”.