Ce il face pe un copil sa fie cu adevarat cool

Pentru copiii zilelor noastre, a fi fericit inseamna sa te simti cool printre cei de varsta ta. Si cum poate un copil sa fie popular, sigur pe el – intr-un mod benefic, sa fie fericit? Poti incerca in multe feluri, dar poti incerca si cu tehnologia…Mai exact cu gadget-ul momentului, de la Monkey Board, care poseda jucaria care incanta inca din anul 2017 atat foarte multi copii, cat si foarte multi adulti, facandu-I pe toti dependent de tehnologie. A fi actual creste increderea oricui, in mod special copiilor, care sunt in curs de formare a personalității, dar si adultilor – care isi dezvolta perpetuu personalitatea. Monkey Board este brand-ul cu cele mai performante astfel de device-uri ce a convins prin calitate și servicii de excepție majoritatea parinților care și-au dorit pentru copiii lor (ba chiar si pentru ei)  tehnologie de ultima generatie.

Distractiv si util

Daca tinerii au ocazia sa invete tehnologia prin joaca, atunci cu siguranta vor avea  un device preferat. El poate să fie chiar si unul de la Monkey Board. Daca acel device are si o functionalitate practica, precum este metoda de transport individual, atunci cei mici il vor vedea ca fiind distractiv si util. La fel si cei mari. Pentru cei mici, spiritul de competitie functioneaza aproape ca reflex. Pentru ca sunt intr-o aproape continua cautare de confirmari, copiii vor sa impresioneze. Si cei mari la fel! Device-ul pe care il detin sau o abilitate legata de acesta ii va face si mai entuziasmați si dornici de petrecut timp alaturi de prieteni. Si se vor simți cool.

Ocazii de care e nevoie

Popularitatea este importanta pentru copii, mai ales daca ei au inceput deja scoala si si-au format un grup de prieteni. Atunci cand se simt cool, cei mici vor fi mai multumiti de ei insisi si mai dornici sa acumuleze orice informatie noua. Cu cat vei incuraja copilul in directia potrivita, cu atat vei observa ca el este mai fericit si isi va imbunatati performantele, tocmai pentru a-si mentine starea. Iar daca poate sa se dezvolte in timp ce are un device, atunci atentia ta va da roade pe cat mai multe dintre planurile de mai sus. Dezvoltă-i abilitățile sociale. Oferă-i celui mic cât mai multe ocazii să se joace împreună cu prietenii, în aer liber. Grupurile de copii implică, de multe ori, jocuri in echipa si intreceri care ii apropie. Cu cat cel mic petrece mai mult timp jucandu-se in echipa, cu atat va fi mai dezvoltat social. Si se va simti cool. Pune-l în valoare individual. Cei mici sunt atrasi de “accesorii” unice, colorate, care sa ii reprezinte. Ofera-i ocazia sa isi aleaga accesoriile. Vei vedea, ii vei observa preferințele si il poti invata despre diferențele dintre produse, despre ce e de calitate si ce nu. Atenție: nu aborda aceasta initiativa in exces, pentru ca cei mici tind sa se ataseze rapid de obiecte.