13.5 C
București
luni, 19 aprilie 2021

Ce inseamna daca ai in palmă inelul lui Solomon

Foarte multa lume a observat ca are aceste semne in palma, dar nu stiu despre ce este vorba. Astazi vorbim despre Inelele lui Solomon, care se gasesc la baza degetului aratator.

Se spune ca Regele Solomon a primit de la un inger un inel magic ce il ajuta sa castige batalii, sa condamne demonii si sa vorbeasca cu animalele. Mai mult, pe acest inel era gravat numele lui Dumnezeu.

Potrivit unica.ro, chiromatia a identificat inelul lui Solomon si pe mana oamenilor interesati de ocultism, magie si misterele vietii. Inelul lui Solomon poate fi identificat la baza degetului aratator, la varful muntelui Jupiter si inconjoara radacina indexului sub forma de semicerc.

Mai mult, acestui inel i se mai spune si inelul lui Jupiter, Veragaya Rekha, The Bhrispati Mudrika, The Disksha Rekha sau Guru Mudrika.

Cei care au analizat aceste semne spun ca persoanele care au acest inel pe deget sunt persoane inteligente, intuitive si misterioase.

Daca inelul este frant, se spune ca peroana are probleme de familie si este nervoasa.

In schimb, daca inelul este drept, persoana este norocoasa si soarta este de partea celui ce poseda un astfel de semn.

Un inel al lui Solomon curbat semnaleaza persoanele emotionale. Daca inelul coboara spre muntele Jupiter, persoana respectiva va putea ajunge un profesor extraordinar.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate