CE MAI ”COMBINĂ” SOLISTUL TRUPEI HOLOGRAF?! DAN BITTMAN S-A AFIȘAT CU O BRUNETĂ MISTERIOASĂ, IAR CANCAN.RO ARE IMAGINILE

Don Juan. Pentru Dan Bittman (60 de ani) vârsta nu are importanță. A fost și va rămâne mereu un “vânător”. Femeile roiesc în jurul lui ca albinele la stup. O brunetă misterioasă este ultima domniță cu care s-a afișat solistul de la Holograf. A fost pe fază și vă prezintă, în exclusivitate, imaginile cu îndrăgitul artist în plină acțiune.
Ce mai ”combină” solistul trupei Holograf?! O brunetă pare că i-a căzut cu tronc. Zilele trecute, paparazzii site-ului nr. 1 din România l-au surprins alături de o brunetă și o altă doamnă trecută de prima tinerețe. Artistul a ieșit pe străzile Capitalei cu mașina, iar în dreapta lui, frumoasa tinerică. “Puria” a luat loc pe bancheta din spate.

Dan Bittman, încă o cucerire?!
În față ce credeați? Doar voie bună și veselie. Brunețica a fost mai tot timpul cu zâmbetul pe buze, la fel și Dan Bittman. Au schimbat – credem noi – vorbe dulci, din moment ce atmosfera în interior, potrivit imaginilor, a fost super relaxată. “Brigada” a poposit, inițial, la un cabinet de dermatologie. Ulterior, artistul s-a deplasat la Spitalul Floreasca, unde a intrat singur.

Logic, ne întrebăm, că doar Dan Bittman este personajul principal: e noua cucerire a “Don Juan-ului” neliniștit? Timpul va da răspunsul, așa cum a făcut-o de atâtea ori. Cert este că privirile pe care și le-au aruncat par a fi elocvente. Urmează să vă țină la curent cu fiecare întâmplare din viața celebrului cântăreț. Cu siguranță, vom reveni!

6