Ce mai face celebrul artist Tudor Gheorghe. Maestrul, în mare formă la 77 de ani

Tudor Gheorghe este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară. Chiar dacă a ajuns la 77 de ani, se păstrează în mare formă și nu poate sta departe de scenă. Artistul a dezvăluit cum se menține tânăr și cum se descurcă la o vârstă înaintată.

Tudor Gheorghe, secretul tinereții

Tudor Gheorghe este unul dintre cei mai iubiți artiști din România. Deși a ajuns la o vârstă memorabilă, nu lasă să se vadă deloc și este foarte plin de viață. În ciuda vârstei sale înaintate însă, cântărețul urcă pe scenă în continuare și este la fel de activ.

 

De precizat, însă, că este foarte atent la stilul său de viață. Are mare grijă la ce consumă și se asigură că nu sare peste nicio masă. Alimentația este foarte importantă pentru el, mai ales că se și pricepe foarte bine la gătit și încearcă să consume numai alimente BIO.

Mai are, însă, un obicei pe care îl respectă cu sfințenie. De două ori pe an, acesta obișnuiește să facă împachetări cu nămol la Techirghiol. De ani buni face astfel de tratamente și masaje speciale, care îi dau un plus de energie.

Tudor Gheorghe, un bucătar iscusit

Puțini știu că Tudor Gheorghe iubește mult gastronomia și gătește cât de des poate. Acesta știe foarte bine să facă ciorbă și sarmale și cunoaște multe secrete pe care le aplică în rețelele sale. Cei dragi sunt înnebuniți după preparatele lui, mai ales nepotul său.

”Gătesc ciorbe de toate felurile. Nepotul meu adoră ciorba de legume. Ciorbele le acresc cu aguridă, cu corcodușe. Prepar în jur de 300 de sarmale, le fac într-o zi! Le fac micuțe, nu sunt prea oltenești. Bunicul meu le lega cu ață, de exemplu. Varza o pun. Îmi place s-o pritocesc, la butoi. Sarmalele încep să se facă din clipa în care pui varza. Trebuie să fie și varza într-un anume fel. Varza te ajută și la mahmureală”, a povestit Tudor Gheorghe într-un Podcast.

Maestrul se respectă și este foarte selectiv în ceea ce privește locurile în care cântă. Astfel, i-a plăcut să urce pe cele mai mari scene ale lumii și a refuzat orice invitație la petreceri, nunți, botezuri sau alte evenimente mai puțin selecte.

”Nu am cântat la zilele orașului, la bere, la nunți, ci doar pe scenă, reflectoare, eu îmbrăcat frumos, tu dai banul, iar eu te respect prin arta mea”, a mai spus artistul.