Ce mașină și-a luat Culiță Sterp, după ce și-a avariat bolidul de lux în urma accidentului: „Mergem înainte, pe verde!” / FOTO

Culiță Sterp și-a impresionat fanii de pe rețelele de socializare, asta după ce s-a fotografiat lângă noul lui bolid de lux. Cântărețul a decis să își cumpere o nouă mașină, după ce autoturismul pe care îl avea l-a avariat în urma accidentului de la Cluj-Napoca atunci când se întorcea de la filmări.

În urmă cu trei săptămâni, Culiță Sterp și-a avariat mașina, atunci când a provocat accidentul de la Cluj. Artistul a reușit să-și rezolve rapid problema, asta pentru că a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare alături de noua lui mașină.

Ce mașină și-a luat Culiță Sterp

Culiță Sterp și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare, asta după ce a postat o fotografie în care apare alături de noul lui bolid de lux. Din cauza faptului că artistul și-a distrus mașina, acum și-a anunțat fanii că și-a achiziționat un nou bolid de lux.

Din imagine putem observa că mașina este verde, iar cântărețul a profitat de acest lucru și a dat de înțeles că de acum va trece pe culoarea verde a semaforului.

„Mergem înainte, pe verde!”, a scris Culiță Sterp pe rețelele de socializare.

Cum a ajuns Culiță Sterp să fie acuzat că a omorât un om

Recent, în presă au apărut zvonuri precum că artistul Culiță Sterp ar fi provocat un accident în 2016, iar în anul 2020 ar fi fost condamnat pentru ucidere din culpă Ei bine, informația a fost una falsă, fiind vorba doar despre o coincidență de nume.

”Stăteam așa și mă gândeam cât de rea e lumea în ziua de azi. Abia așteaptă să te vadă la un necaz,abia așteaptă să te vadă jos, nu să te ajute să te ridici, să-și dea un picior să te duci și mai jos. Știi cum e, când faci 100, 1000 de fapte bune și faci numai una rea, oamenii ți le șterg pe alea 100, le uită și vorbesc doar de aia rea.

Dar asta cred că vine din firea omului rău. Știți care e defectul oamenilor buni? Că se așteaptă ca toți ceilalți să fie ca ei. Eu vă întreb pe ăștia care tot comentați de rău, că sunteți cam 10,20 la sută, că restul sunt oameni cu coloană vertebrală care își văd de treaba lor, și dacă nu le place ceva, trec peste”, a spus Culiță Sterp pe Facebook.