Ce obiceiuri are Sofia Vicoveanca la 81 de ani. Secretele tinereții fără bătrânețe

Sofia Vicoveanca este o artistă desăvârșită, una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară din țara noastră. Români din țară și de peste hotare o cer la spectacole și evenimente private pentru a le cânta și a-i încânta cum numai ea știe. Ajunsă la venerabila vârstă de 81 de ani, artista a dezvăluit cum petrece mare parte din timp.

Ce face Sofia Vicoveanca la 81 de ani
Invitată în emisiunea La cină cu Ionela Năstase, Sofia Vicoveanca a dezvăluit secretele tinereții fără bătrânețe. Artista are 81 de ani, dar toată lumea îi dă 60 de ani pentru că arată și se poartă mult mai tânără. Îndrăgita interpretă de muzică populară șofează, pictează, scrie poezii și este dependentă de rețelele sociale. Ce-i drept și oamenii o caută și îi simt lipsa în zilele în care nu postează nimic.

Sunt măritată cu Facebook-ul. Știu să blochez și să ies din grupuri. «Doamnă, când nu postați, mă gândesc că ați pățit ceva», mi-a zis cineva. Pun periodic câte o urare, o poezie, ceva. Mai dau și eu like, o inimioară, o floricică, a dezvăluit îndrăgita artistă.

Sofia Vicoveanca șofează la 81 de ani
Artista a dezvăluit că la un moment dat cineva a întrebat-o dacă nu vinde mașina, gândindu-se probabil că nu mai șofează la vârsta ei, iar artista s-a amuzat.

„M-a întrebat: « Nu vindeți mașina?», «De ce?», «Păi vârsta…», «Ce vârstă…». Îmi zice lumea că nu arăt anii, a mai spus artista.

Sofia Vicoveanca a spus că îi place să scrie poezie, să deseneze, dezleagă integrame și se ocupă de flori, fiind o mare iubitoare a plantelor.

Interpreta de muzică populară își ține mintea ocupată pentru că nu îi place sentimentul de singurătate, de urât.

Mai mult decât atât, Sofia Vicoveanca este foarte solicitată la evenimente private și concerte. Artista colindă toată lumea pentru a ajunge la toți cei care o vor spre a le cânta cum numai ea știe.

Am fost deunăzi la o nuntă în Bucovina, 1.600 de suflete. Acum o lună am fost în Scoția, mireasa din Rădăuți, mirele din India. Dacă vedeați cum băteau indienii din picioare! Urmează să plec în Irlanda, apoi la Roma și, dacă dă Domnul, după Sfântul Nicolae, la Oslo. Românilor de afară le e dor de casă. Joacă, sunt bucuroși, dar le vezi grija, amarul și dorul, a mai povstit Sofia Vicoveanca.