Ce pensie alimentara ii plateste Victor Slav fiicei lui! Suma care o nemultumeste pe Bianca Dragusanu

Neintelegeri intre Bianca Dragusanu si Victor Slav din cauza pensiei alimentare pe care prezentatorul TV i-o ofera fiicei sale! Dupa divort, Sofia a ramas in grija mamei, iar tatel este nevoit sa achite o suma lunara.

Bianca Dragusanu si Victor Slav au format unul dintre cele mai frumoase, dar si mai controversate cupluri din Romania! Au impreuna o fiica pe nume Sofia, dar, din pacate, din cauza neintelegerilor au ajuns la divort!

Dupa despartire, micuta a ramas in grija mamei sale, iar Victor Slav este nevoit sa-i plateasca pensie alimentara. Vedeta TV plateste lunar o suma consistenta, dar este prea putin in comparatie cu cheltuielile lunare pe care Bianca le-ar avea cu intretinerea fiicei sale.

Potrivit presei, Victor Slav scoate din buzunar lunar 500 de euro, adica aproximativ 2500 de lei. Aceasta ar fi doar o mica parte din suma pe care Bianca o cheltuie lunar pentru ingrijirea fiicei lor.

“Initial au decis sa imparta totul pe jumatate, dar, cum micuta sta mai mult in grija Biancai, este evident ca balanta financiara s-a inclinat in partea ei. Bianca sustine in mare parte cheltuielile micutei. Victor cotizeaza lunar cu putin peste 500 de euro, iar Bianca depaseste in lunile bune cateva mii de euro. Au fost luni cand a cheltuit 5000 de euro pentru ca nu se putea abtine sa nu-i cumpere fiicei jucarii si hainute”, a declarat o sursa.