28.3 C
București
miercuri, 28 iulie 2021

Ce pensie are Silviu Prigoană de la statul român. „Aștept mărirea de 40% așa cum s-au lăudat guvernanții ca să ajung la …”

Chiar daca are doar 56 de ani, Silviu Prigoană este pensionar. Acesta a declarat că anul trecut a fost pensionat anticipat, iar suma pe care o încasează este una la care oamnii de rând doar visează. Asadar, în rândurile de mai jos vă arătam ce pensie are Silviu Prigoană de la statul român.

La doar 56 de ani, Silviu Prigoană a ieșit la pensie, iar suma pe care o încasează lunar este colosală. Fostul soț al Adrianei Bahmuțeanu se bucură de o pensie la care oamenii de rând doar visează. Însă, nu e pe deplin mulțumit. Silviu Prigoană a trecut de-a lungul anilor prin foarte multe încercări. A suferit un accident la doar 22 de ani, a rămas văduv și cu doi băieți și la un moment dat, a cerșit la metrou.

Ce pensie are Silviu Prigoană de la statul român
Omul de afaceri declara în urmă cu ceva timp că a ieșit la pensie anticipat. Datorită contribuțiilor uriașe pe care le-a avut de-a lungul anilor, Silviu Prigoană a avut dreptul să se pensioneze cu 10 ani mai devreme.

”Sunt pensionar din octombrie 2019. Am avut niște contribuții uriașe la pensii, că eu am contribuit voluntar. Am avut dreptul să mă pensionez cu 10 ani mai devreme. Și era păcât să nu ies la pensie și să nu beneficiez de acea contribuție a mea”, a spus Silviu Prigoană la momentul respectiv.

Subiectul pensiilor este unul foare controversat în Romania, diferențele de bani încasați de către pensionari fiind, în unele cazuri, colosale. Așadar, daca vă întrebați ce pensie are Silviu Prigoana puteți să vă gândiți la o sumă uriașa chiar și pentru oamenii cu bani. Mai exact, Prigoană primește de la Casa de Pensii 37.000 de lei pe luna, dar nu este suficient. Afaceristul așteaptă ca cei din Guvern să-și respecte promisiunile și să-i mărească pensia cu 40%.

”32.000 de lei net, plus 5.000 de lei de la Camera Deputaților. Adică am 37.000 de lei, aștept mărirea de 40% așa cum s-au lăudat guvernanții că să ajung la 47 – 48.000 de lei, cât e cursul (n.red euro). Să am 10.000 de euro pe lună că să dau și eu anunț la matrimoniale ”Tânăr pensionar, cu pensie atractivă, aștept ofertele”, i-a spus Silviu Prigoană lui Denise Rifai, în emisiunea acesteia de la Kanal D.

Silviu Prigoană a cerșit la metrou
După accidentul de muncă suferit în urma căruia a rămas fără un picior viața l-a mai lovit de câteva ori pe Silviu Prigoană. Prima soție a decedat când băieții afaceristului erau foarte mici. Aflat într-o situație fără scăpare, Silviu Prigoană s-a încăpățânat să lupte și eforturile au fost răsplătite. La un moment dat, când se implicase în lumea televiziunii a făcut un experiment. Și-a scos proteza, a mers la metrou și a cerșit pentru a vedea cât se poate câștiga din asta.

”N-am reușit să fiu complexat pe tema asta. Am făcut și niște experimente cu televiziunea, prin anii 2002-2003. Îmi dădeam proteza jos și mă duceam și cerșeam la metrou. Nu mă cunoștea lumea pe vremea aia. Am cerșit la metrou că experiment, că să vedem cam cât se câștigă. Și vă pot spune că, în comparație cu persoanele mai în vârstă, eu câștigam mult mai bine pentru că eram tânăr, doamnele îmi dădeau mai mulți bani decât domnii. Am făcut astfel de experimente fără niciun fel de jenă. Adică, nu-mi era rușine că sunt fără un picior. Nu aveam de ce să ascund astfel de lucruri. Că nu eram vreun manechin”, a mai declarat afaceristul.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate