18 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021

Ce profeții a făcut Nostradamus pentru anul 2021

Cercetătorii au studiat intens celebrele catrene pentru a „traduce” faimoasele profeții ale lui Nostradamus, unele făcând referire chiar la anul 2021. Lucrarea „Les Propheties”, care a apărut în 1555, cuprinde previziuni până cel târziu în anul 3797. De remarcat că toate aceste preziceri s-au adeverit în proporție de 70% până acum.

Celebrele catrene ale lui Nostradamus au suscitat un real interes de-a lungul timpului, fiind studiate cu atenție. După cum bine se știe, Nostradamus a reușit să prezică domnia lui Napoleon, cel de-al Doilea Război Mondial, ascensiunea lui Hitler, asasinarea președintelui american John F. Kennedy sau aselenizarea.

Mai mult, într-un catren, Nostradamus pare să prezică chiar și prăbușirea Turnurilor Gemene din 11 septembrie 2001. Autorul vorbește despre „cerul în flăcări”, „noul oraș”, „trăsnet uriaș” și „doi frați răpuși”. Așadar, dacă analizând trecutul putem descoperi ce evenimente s-au adeverit din profețiile lui Nostradamus. Și de asemenea, am putea ști la ce să ne așteptăm pe viitor potrivit celebrului prezicător.

Profeții ale lui Nostradamus pentru 2021
În ultima vreme, ținând cont de pandemia cu care ne confruntăm, multă lume este curioasă ce a prevăzut Nostradamus pentru anul viitor. Așadar, celebrul astrolog ar fi prevăzut ce urmează să se întâmple pe Terra după pandemia de coronavirus. Totuși, începând cu 2021 par să se creeze premisele unei renașteri a conștiinței spirituale.

Dincolo de toate acestea, în 2021 ar urma ca omenirea să se confrunte cu o foamete de proporții biblice. De asemenea, tot acum ar urma să fim martorii unor evenimente naturale catastrofale. Astfel, o cometă va lovi Pământul sau va ajunge foarte aproape de Terra. Aceasta va cauza cutremure și alte dezastre naturale.

În cer, unul vede foc și o urmă lungă de scântei.”

Mai mult, un cutremur devastator va avea loc în California, iar aceasta s-ar putea întâmpla pe 25 noiembrie 2021. Tot anul viitor, ar putea avea loc premiera implantării unor cipuri în creier, cel mai probabil fiind vorba de un experiment pe soldați americani. Și nu în ultimul rând, Papa Francisc va reuşi ce şi-a propus: să aducă enoriaşii mai aproape de biserică. Astfel, biserica va deveni o „barcă de salvare” pentru tot mai mulți oameni.

Toate aceste evenimente nefericite vor avea urmări grave
Astfel, potrivit lui Nostradamus, primele semne ale sfârșitului lumii vor fi: foametea, cutremurele, diferite boli și epidemii. Iar acestea se întâmplă din ce în ce mai frecvent. După cum se poate vedea, pandemia de Coronavirus din 2020 are toate șansele să afecteze major populația globului. Tot în perioada următoare ar urma să izbucnească și un război la nivel mondial.

În altă ordine de idei, viitorul Planetei este deosebit de sumbru. Și aceasta deoarece, pe lângă multitudinea de dezastre naturale, se vor adăuga războaie și schimbări neașteptate pe plan politic. Se crede că lucrurile vor scăpa de sub control pe plan mondial, iar oamenii vor resimți nu doar multă suferință, dar și un sentiment de neputință accentuat.

Cei care au studiat catrenele lui Nostradamus cred cu tărie că mai multe țări ale lumii vor fi marcate de conflicte armate. Aceste războaie ar dura până în anul 2041, iar în tot acest timp, România ar urma să fie cucerită de Rusia.

Așadar, celebrele profeții ale lui Nostradamus pentru 2021 par să anunțe începutul sfârșitului…

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate