Ce relație există între Laurențiu Reghecampf și fiul lui, Bebeto, după divorț: „Nu m-a mai contactat!”

Anamaria Prodan și Laurențiu Regheccampf au fost căsătoriți timp de 15 ani, iar din mariajul lor a rezultat un băiat, pe nume Laurențiu Junior. Bebeto, așa cum este alintat fiul celor doi, are 14 ani și îi calcă pe urme tatălui său, fiind legitimat la Academia de fotbal Snagov. După divorțul părinților, adolescentul a rămas cu mama lui și ar urma să primească o pensie alimentară de 1.600 de euro din partea lui Laurențiu Reghecampf. Recent, băiatul a făcut o serie de declarații despre relația cu tatăl lui, susținând că acesta ar fi rupt legătura cu el în urmă cu ceva timp.

Laurențiu Reghecampf nu a mai vorbit cu fiul său, Bebeto, după ce s-a mutat de acasă. La sfârșitul lunii noiembrie, adolescentul a postat, pe contul său de Instagram, un mesaj dur la adresa tatălui său, reproșându-i că se dezice de obligațiile părintești. La scurt timp, textul a fost șters de pe rețelele de socializare.

Ce relație există între Laurențiu Reghecampf și fiul lui, Bebeto, după divorț
Într-un interviu recent, Bebeto a susținut că nu a mai fost contactat de tatăl său. Se pare că ruptura dintre cei doi s-ar fi produs în momentul în care antrenorul s-a mutat de acasă. Cu toate acestea, adolescentul a subliniat că nici el nu și-a dorit să ia legătura cu Laurențiu Reghecampf în tot acest timp.

„Nu. Pur și simplu nu a mai dat niciun semn de viață. Nici nu m-a mai contactat! Nici eu pe el!’, a declarat Bebeto pentru Playtech.

În eventualitatea unei întâlniri față-n față, Laurențiu Junior a mărturisit că nu știe ce reacție ar avea față de tatăl lui: „Nu știu! Probabil îl voi ignora!’.

Ce aspirații are Laurențiu Junior: „Nu mă simt o vedetă’
În cadrul aceluiași interviu, adolescentul a vorbit despre planurile lui de viitor. Bebeto a mărturisit că și-ar dori să evolueze la clubul de fotbal Real Madrid, recunoscând că fotbalul este una dintre marile sale pasiuni.

„Am o viață normală. Nu mă simt o vedetă și fac ceea ce face un copil normal. Postul meu favorit e acela de mijlocaș ofensiv. Mi-ar plăcea să joc la Real Madrid. Acum însă joc la Academia de fotbal Snagov. Suntem una dintre cele mai bune formații din țară, la vârsta noastră!’, a adăugat acesta, potrivit sursei citate.