Ce s-a aflat despre Elena Băsescu. Fiica fostului președinte i-a surprins pe toți

Foarte mult timp nu s-a mai auzit nimic despre cea care, multă vreme, apărea zilnic în ziare și la televizor. Fiica fostului președinte al României s-a căsătorit, a devenit mamă, între timp a și divorțat, ieșind astfel din lumina reflectoarelor. Puțini mai știu astăzi ce face Elena Băsescu și cum arată la vârsta de 42 de ani, cu trei copii.

Elena Băsescu, apariție surprinzătoare
Fiica cea mică a lui Traian Băsescu este într-o formă de zile mari. Deși este mamă la puterea a treia, Elena Băsescu a avut grijă să scape de toate kilogramele în plus aduse de sarcini și arată cum și-a dorit. Sunt voci care spun chiar că a slăbit prea mult, însă fostul politician știe mai bine cum stau lucrurile, sănătatea fiind cea mai importantă.

Ce s-a aflat despre Elena Băsescu. Fiica fostului președinte i-a surprins pe toți

La 42 de ani Elena Băsescu nu arată de parcă ar fi dat naștere la trei copii, ci mai degrabă se prezintă ca în perioada în care defila pe podiumurile de modă. Potrivit informațiilor apărute în presă, fiica cea mică a fostului președinte cântărea, după a doua sarcină, cu 25 de kilograme mai mult față de greutatea ei ideală.

Aceasta are un stil de viață sănătos care îi permite să arate exact cum își dorește și să aibă energie pentru cei trei copii ai ei.
Continuarea pe fresh24.ro