Ce s-a ales de celebra Elena Cârstea. Artista a renunțat complet la muzică și s-a reprofilat

Elena Cârstea este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Piesele ei au făcut furori în timpurile ei de glorie și au rămas în amintirea tuturor românilor, dar de ceva timp s-a retras din lumina reflectoarelor. S-a mutat în America, în speranța că îi va fi mai bine, iar viața ei s-a schimbat complet.

Elena Cârstea s-a reprofilat
Elena Cârstea a avut mare succes în urmă cu ani buni Artista a devenit cunoscută după, ce la vârsta de 16 ani, și-a format propria trupă alături de Ioan Gyuri Pascu, grup numit Trandafirii Negri. Mai apoi, artista a devenit solista formațiilor Alexandru Wilmany și Cornel Verban.

Succesul ei s-a sfârșit odată cu plecarea în America pentru o viață mai bună. Totuși, acolo a reușit să-și întemeieze o familie, a adoptat doi copii și este foarte fericită din acest punct de vedere. Fiicele sale o fac mereu mândră și relația cu soțul ei funcționează perfect. Cele două copile au dorit să îmbrățișeze o carieră militară în SUA și se descurcă de minune.

Este foarte fericită alături de soțul ei, cu care spune că trăiește o iubire de poveste. În prezent și-a deschis o crescătorie de pisici, cu care își umple timpul, fiind o mare iubitoare de animale.

„Avem o relație absolut minunată. Ne certăm foarte rar, dar nu e neapărat o ceartă… E ca într-o telenovelă. Se râde și se iubește”, a declarat vedeta, conform Fanatik.

Cum arată acum Elena
Elena Cârstea s-a schimbat mult în ultima perioadă, mai ales din punct de vedere fizic. Artista a ajuns la vârsta de 59 de ani și nu se mai poate lăuda cu trăsăturile perfecte de dinainte, dar se pare că este la fel de plină de viață și radiază din toate punctele de vedere.

Elena Cârstea are o mulțime de responsabilități în America, una dintre ele fiind mama sa. Femeia este în vârstă și extrem de bolnavă și depinde complet de fiica sa. Mama iubitei artiste nu este capabilă nici măcar să mănânce, dar fiica ei se simte bine că o poate ajuta în ultimii ani de viață.