Ce s-a ales de fiul adoptiv al Luminiței Anghel. Multă vreme nu s-a mai știut nimic de el

Fiul adoptiv al Luminiței Anghel a rupt legătura cu aceasta, în urma mai multor scandaluri care au ajuns și în presă. Potrivit celor mai noi informații despre acest subiect, David Pușcaș este acum în grija unei alte vedete de la noi. Iată despre cine este vorba și ce se întâmplă cu băiatul.

Ce s-a ales de fiul adoptiv al Luminiței Anghel
După o relație lungă cu suișuri și coborâșuri, Luminița Anghel și David Pușcaș au rupt legătura. Artista a tot încercat, de-a lungul timpului, să-l apropie pe băiat și să-l ajute să găsească o cale bună în viață, însă cei doi nu s-au înțeles, iar la un moment dat drumurile lor s-au despărțit definitiv. Luminița Anghel a sperat că tânărul va deveni responsabil, i-a găsit mai multe job-uri, dar de fiecare dată băiatul avea alte planuri. Dezamăgită, vedeta nu a mai găsit nicio care de înțelegere cu tânărul.

Se pare că acum David Pușcaș a găsit un alt refugiu și se înțelege foarte bine cu Dana Coteanu, cunoscută sub numele de Dana Marijuana, pe care o consideră mamă adoptivă. Nici ea nu a avut o viață ușoară, probabil acesta fiind și motivul pentru care l-a înțeles atât de bine pe David.

David Pușcaș, acuzații grele la adresa mamei sale adoptive. Cum a răspuns Luminița Anghel
În cadrul emisiunii online, În Oglindă, Luminița Anghel a vorbit deschis despre relația cu fiul ei adoptiv și a răspuns declarațiilor venite dinspre acesta. David spusese că a dormit în scări de bloc și că ar fi fost lovit de către soțul artistei.

Cu privire la aceste declarații, Luminița Anghel a precizat că preferă să nu comenteze, considerând că și-a făcut datoria atât cât s-a putut.

Artista a declarat că David este să spună orice dorește și că viața merge înainte, iar Dumnezeu are grijă de toată lumea, în funcție de fapte.

Am pus punct. Poate să spună ce dorește. Viața merge înainte. Dumnezeu are grijă de toți, în funcție de fapte, a declarat Luminița Anghel, pentru WOWbiz.ro.