joi, 24 septembrie 2020

Ce s-a ales de fiul Mădălinei Manole la 10 ani de la moartea mamei sale

Știrile zilei

Ioniță de la Clejani, prima reacție după ce Margherita ar fi agresat fizic și verbal două femei

Margherita de la Clejani este din nou în centrul atenției, după ce în urmă cu aproximativ patru luni era...

Cel mai toxic aliment din lume. Romanii il consuma ca pe o delicatesa

Cel mai toxic aliment din lume. Multi fug de el, dar la noi este consumat precum o delicatesa, Romanii...

ULTIMĂ ORĂ: Creștere URIAȘĂ a numărului de cazuri de coronavirus în România. Cifrele au EXPLODAT în ultimele 24 de ore!!

Coronavirus România, bilanț 22 septembrie. Până astăzi, 22 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 114.648 de cazuri de...

Peste o lună va împlini 11 ani, însă fiul Mădălinei Manole este un puști extrem de matur, care a aflat de curând cum a murit mama sa.

Nu și-a cunoscut mama niciodată!
În urmă cu zece ani, Mădălina Manole alegea să își pună capăt zilelor chiar de ziua ei, înghițind voluntar 400 de ml de Furadan, un pesticid extrem de puternic, care a ucis-o în doar câteva minute. Soțul acesteia, Petru Mircea, a fost cel care a găsit-o pe artistă căzută pe jos și a chemat Ambulanța. Din păcate, în ciuda tuturor manevrelor de resuscitare, artista a pierdut lupta cu viața. A fost cea de-a patra tentativă de sinucidere Mădălinei.

După înmormântarea regretatei artistei, părinții Mădălinei și-au acuzat ginerele că ar fi autorul intelectual al sinuciderii fiicei lor. Mai exact, el ar fi împins-o pe aceasta să recurgă la fatalul gest. Anii au trecut, războiul în instanță s-a închis și el. În realitate, cel care a avut cel mai mult de pierdut de pe urma acestei tragedii este chiar Petru, care și-a cunoscut mama numai în fotografii și din povestirile tatălui său.

Nu își poate aduce aminte de îmbrățițările ei calde, pentru că era mult prea mic atunci când mama sa a decis să plece de pe acest pământ. Ca orice altă copil, probabil că și Petru Mircea Jr s-a întrebat în nenumărate rânduri de ce mama lui a ales cu bună știință moartea, dacă l-a dorit atât atât de mult? De ce el nu a fost suficient pentru ca artista să se lupte cu depresia? Multe întrebări fără răspuns, prea multe pentru sufletul unui copil.

Știe că mama lui s-a sinucis!
Soțul Mădălinei Manole și-a crescut singur fiul, fiind ajutat din când în când de părinții lui. Scandalul dintre el și familia Manole a lăsat urme atât de adânci, încât fratele și socrii Mădălinei nu și-au mai văzut nepotul de aproape zece ani. De-a lungul anilor, Petru Mircea a încercat să îi explice băiatului său că mama lui se află printre îngeri, că l-a iubit mult și că îl veghează de acolo de unde e. În urmă cu doi ani, însă, el a trebuit și să îi explice acestuia și felul în care a murit Mădălina:

“Petru este un copil inteligent, pasionat de tehnologie. Tatăl lui trebuia să îi spună, pentru că altfel ar fi aflat de pe internet, fie de la vreun copil i-ar fi spus la școală. I-a povestit tot, cum a găsit-o, despre biletul de sinucidere. I-a spus că mama lui a ales să se elibereze de povara apăsătoare cu care trăia în suflet. Băiatul a pus întrebări și a primit răspunsuri. El este foarte matur și a înțeles. Petru Mircea s-a pregătit mult pentru acest moment, a întrebat fel de fel de psihologi cum ar trebui să procedeze”,ne-au mărturisit surse apropiate sunetistului de la ProTV.

Locuiește cu bunicii la Botoșani
Au trecut aproape două luni de când școlile s-au închis datorită pandemiei de coronavirus. Pentru că muncește de dimineața până seara, Petru Mircea a ales să își ducă fiul la bunici la Botoșani: “Copilului îi este mult mai bine acolo, iar bunicii îl răsfață cât e ziua de lungă. La vila din Otopeni ar fi stat singur foarte multe ore pe zi. Pentru merge o dată pe lună să își vadă fiul” ne-au dezvăluit aceleași surse.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă