11.3 C
București
joi, 13 mai 2021

Ce s-a ales de Nikita după ce a dispărut din atenția publicului

Nikita sau Mihaela Ispas pe numele real, a ieșit din lumina reflectoarelor de mai bine de un deceniu. Cea care fost una din marile descoperiri ale lui Dan Diaconescu, realizatorul de la OTV, locuiește la ora actuală în Spania și duce o viață total diferită de cea din România.

Mihaela Ispas, cunoscută drept Nikita publicului, în urmă cu mulți ani, este acum în Spania și a luat viața de la zero. Cea care are doi copii, cu bărbați diferiți, locuiește cu mama și sora sa în Malaga. Totodată, și-a găsit și un alt partener de viață, dar nu locuiește împreună cu el. Cu se ocupă acum? Dacă în urmă cu deceniu apărea la televizor cu scandaluri și scene de box, acum ea lucrează seară de seară ca bodyguard în cluburi, fiind chiar foarte respectată în comunitate, informează playtech.ro

Cum s-a remarcat Nikita
Nikita, s-a remarcat în mai multe emisiuni, după aparițiile de la televiziunea lui Dan Diaconescu și a cochetat la un moment dat și cu muzica, și cu poezia, dar nu a avut succes. De altfel, s-a făcut celebră cu o serie de momente umoristice pe micul ecran, fiind prezentă în special în emisiunile difuzate de Acasă TV și OTV. În 2004, a fost o perioadă din viața Nikitei în care aceasta a dorit să se afirme în box. Astfel, a provocat-o la meci pe profesionista pugilistă Anca Ioniță, supranumită ”Savarina”. Aceasta, la momentul luptei, avea vârsta de 19 ani și deja 7 ani de experiență în box.

Lupta cu Savarina a fost difuzată la gala Local Kombat în 2004 și a durat două minute, timp în care s-au făcut schimb de lovituri superficiale, în unele momente Nikita chiar stând cu spatele la adversar, după care ea însăși a aruncat prosopul. Arbitrul a avut câteva intervenții după meci, în vestiar. Nikita a declarat public o revanșă, dar aceasta nu s-a materializat. Oficial, meciul fusese căștigat de Savarina. Au fost zvonuri cum că Nikita ar fi primit 10.000 de euro pentru cele două minute de luptă.

Reamintim aici momentele în care recita din Eminescu sau îl confunda pe Constantin Brâncuși cu Constantin Brâncoveanu. Cu toate acestea însă, de departe, cea mai memorabilă frază a sa rămâne: „Când vreodată s-ar fi așteptat Eminescu să vină Nikita la mormântul lui să-i aprindă o lumânare?!”.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate