9 C
București
duminică, 18 aprilie 2021

Ce s-a ales de Patrick Cioacă, fiul Elodiei Ghinescu

Ce s-a ales de Patrick Cioacă, fiul Elodiei Ghinescu! Implicat fără să vrea într-un scandal teribil, fiul Elodiei Ghinescu și al polițistului Cristian Cioacă a luat o decizie importantă.

Ce s-a ales de Patrick Cioacă
Patrick Cioacă este crescut de sora lui Cristian Cioacă, după ce mama lui a dispărut fără urmă. Iar tatăl lui, Cristian Cioacă a fost închis, pentru uciderea Elodiei. Patrick și-a ales calea, tânărul a decis să ia calea sportului.

Băiatul, are în prezent 14 ani și a devenit membru al Federației Române de Baschet, alături de marii sportivi ai țării. Patrick stă împreună Ana Maria Ene și soțul acesteia, fiind ținut departe de părinții Elodiei. Sora lui Cioacă a încercat să-i ofere copilului educația necesară și un mediu normal în care să crească precum un copil normal.

Potrivir unor surse, Patrick, fiul Elodiei Ghinescu și al lui Cristian Cioacă, a obținut în instanță dreptul de a-și schimba identitatea. Băiatul nu va mai purta numele tatălui său. Patrick a admis cererea și încuviințează schimbarea numelui.

Patrick a scăpat de numele de familie al tatălui său, Cioacă, iar sora lui Cristian Cioacă se pare că a fost de acord cu decizia copilului. Băiatul avocatei, nu a mai vrut să mai aibă vreo legătură cu tatăl său.

Elodia Ghinescu a dispărut în 2007
Elodia Ghinescu și Cristian Cioacă formau un cuplu anonim și fericit. Polițistul și avocata s-au cunoscut în 2002, pe când Cioacă avea doar 26 de ani. Ea, în schimb era avocată și, căsătorită.

Elodia a divorțat și după numai doi ani de relație, avocata a rămas însărcinată. Cei doi au hotărât să facă nunta și botezul în aceeași zi.

Cristian Cioacă se jura că a iubit-o pe Elodia foarte mult. Cei doi locuiau într-un apartament din Brașov. Cioacă deținea doar calculatorul, pe care în mod ironic, Elodia își trimitea mesaje de dragoste cu amantul său. Se pare că lucrurile nu mai erau roz, motiv pentru care avocata și-a făcut un amant. Elodia îl înșela pe Cioacă cu un fost ofițer SPP pe care l-a cunoscut pe o rețea de socializare. Însă nici Cioacă nu s-a lăsat mai prejos, înșelând-o și el.

Ultima dată, ELodia a fost văzută pe 29 august 2007, în apartamentul celor doi. De atunci, avocata a dispărut fără urma. Nu se știe dacă este vie sau moartă. Deși Cristian Cioacă a fost condamnat la închisoare pentru uciderea Elodiei , acesta nu a recunoscut absolut nimic.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate