Ce s-a întâmplat cu Bogdan Orzetic, preotul din Iași care s-a iubit cu o enoriașă. Ce a ajuns să facă acum, după ce și-a dat demisia din Biserică

Mitropolia Moldovei și Bucovinei se află în căutarea unui preot paroh pentru Scobâlțeni. Totul după scandalul legat de preotul Bogdan Orzetic, acuzat că s-a iubit cu o enoriașă.

Se caută urgent preot paroh pentru Scobâlțeni! Din parohia respectivă fac parte 310 familii. S-a ajuns aici după ce preotul Bogdan Orzetic, acuzat că s-a iubit cu o enoriașă, a demisionat și a părăsit România.

În Podu Iloaiei se spune că fostul preot ar fi la muncă în Germania. În octombrie 2022, oficialii MMB (Mitropolia Moldovei și Bucovinei) au transmis că Orzetic nu mai este preot paroh.

„Mi-a plăcut de el că avea ochii albaștri”

Alexandra este tânăra care s-a iubit cu preotul Orzetic. Ea a vorbit despre aventura cu fața bisericească. Aceasta a spus că a început discuția cu Orzetic la spovedanie.

Preotul ar fi întrebat-o cum se înțelege cu soțul ei, dacă are relații cu el, ce face, cum face… „Nu știu de ce, dar i-am spus… Îmi plăcea, așa, să vorbesc cu el, să-i povestesc, vedeam că-i place”

Continuarea aici