Ce s-a întâmplat în povestea lui Marius, măturătorul din București căruia i-a fost ruşine să intre la serbarea fiicei lui. Donații de zeci de mii de lei și nu numai

Iată ce s-a întâmplat mai departe în povestea lui Marius, măturătorul din București căruia i-a fost ruşine să intre la serbarea fetiţei lui din cauza felului în care era îmbrăcat. Oamenii au donat pentru el zeci de mii de lei. Și nu numai atât.

Ce s-a întâmplat în povestea lui Marius, măturătorul din București căruia i-a fost ruşine să intre la serbarea fiicei lui. Donații de zeci de mii de lei și nu numai

Povestea unui tată din București, de meserie „gunoier”, i-a emoționat până la lacrimi pe români. Marius s-a dus la serbarea fetiţei lui cu probleme de sănătate, dar nu a îndrăznit să intre în clasă pentru că i-a fost ruşine de cum era îmbrăcat, în hainele de lucrător la salubritate. N-a intrat, dar astat la uşă să asculte cum copilul recită pentru Moş Crăciun.

Marius Leţu: „Eu m-am dus cu fetiţa. Mie mi-a fost ruşine”, a spus el, potrivit observatornews.ro.

Reporter: De ce v-a fost ruşine?

Marius Leţu: „Eram în echipamentul ăsta de serviciu. Doar la culcare îl dau jos”.

Marius, soţia şi cei 6 copii locuiesc cu toţii într-o cameră de doar 23 de metri pătraţi. Stau în chirie.

Marius Leţu: Asta mi-e singura posibilitate să pot să am şi eu patru pereţi ai mei. Cu totul, plătesc 2.000 aproape, fiind iarnă. Foarte greu, foarte greu. Vă spun sincer, ne mai ajută toţi vecinii de pe strada asta.

Cea mai mare bucurie este că Marius şi familia lui vor primi un apartament social cu 3 camere din partea primăriei de sector.

Două jurnaliste Observator l-au găsit pe Marius şi povestea a fost înscrisă şi pe site-ul ajuteu.ro. Așa se face că familia lui a avut parte de câteva surprize: la copii a venit Moş Crăciun, iar tatăl a primit un tort de ziua lui, primul lui tort, pentru că astăzi a împlinit 44 de ani și niciodată nu a avut unul.

Screenshot 20221223 224748 Facebook