Ce s-a întâmplat la mormântul lui Cornel Galeș, la doi ani de la moartea sa. Soțul Ilenei Ciuculete a murit în urma unui accident de mașină

Cornel Galeș s-a stins din viață în urmă cu doi ani. Bărbatul a fost implicat într-un accident de mașină pe o șosea din Spania, în apropiere de Valencia. Recent, oamenii apropiați acestuia au organizat un parastas.

La doi ani de la moartea lui Cornel Galeș, prietenii apropiați au organizat un parastas. Mormântul său și al soției sale, Ileana Ciuculete, a fost plin cu flori. La parastas au participat mai mulți oameni apropiați familiei, printre care și Viviana Măntoiu, cea care s-a ocupat și de ceremonia funerară a bărbatului. De asemenea, la eveniment au participat și impresarul Silivu Lăpădat și interpretul Gore Belanschi. Cornel Galeș și Ileana Ciuculete sunt înmormântați la Cimitirul Străulești 2. Parastasul a fost unul restrâns.

Ileana Ciuculete s-a stins, pe 14 martie 2017, la scurtă vreme după ce a fost diagnosticată cu ciroză hepatică, iar soțul ei, Cornel Galeș, a murit într-un accident de mașină produs în Spania, în apropiere de Valencia, la sfârșitul lunii noiembrie 2019. Cornel Galeș îşi doarme somnul de veci în cimitirul Străulești 2, lângă Ileana Ciuculete, femeia lângă care era de nedezlipit.

În urmă cu doi ani, vestea că fostul soț al Ilenei Ciuculete s-a stins din viață a venit ca un trăsnet pentru apropiații acestuia. Momentul a fost cu atât mai greu cu cât la început nu s-a știut sigur dacă este doar un simplu zvon, sau este adevărat. Vestea tristă a fost confirmată de Viviana Măntoiu, fosta parteneră a lui Cornel Galeș.

„Din păcate, s-a confirmat. Nu sunt prea multe de zis, nici nu știu ce să zic. Dumnezeu sa îl odihnească…”, a spus, pe atunci, Viviana Mănțoiu.

Cei doi băieţi ai Ilenei Ciuculete din mariajul de 12 ani cu fostul soţ, Valeriu Sfetcu, nu vorbeau de ani întregi cu mama lor şi se plângeau de abandon la televizor și se pare că și-au iertat mama abia după ce a încetat din viață.