12.2 C
București
vineri, 7 mai 2021

Ce salariu are Alessandra Stoicescu la Antena 1

Alături de Andreea Esca, Alessandra Stoicescu este una dintre cele mai îndrăgite şi experimentate prezentatoare de ştiri de la noi din ţară. Încă din 1995, vedeta a ocupat diferite posturi în cadrul trustului Intact. Iată ce salariu are Alessandra Stoicescu la Antena 1.

Alessandra Stoicescueste una dintre prezenatoarele TV „cuminţi”, cu o viaţă personală ţinuta atent departe de ochii presei.

Cine este Alessandra Stoicescu
Alessandra Stoicescu este una dintre cele mai experimentate prezentatoare de ştiri de la noi. S-a făcut cunoscută după ce a prezentat Observatorul la Antena 1, alături de Radu Coşarca.

S-a născut pe 28 aprilie 1976, în Bucureşti, are o greutate de 48 de kg la o înălţime de 1,67 cm, ceea ce înseamnă că are o siluetă trasă prin inel. Alessandra Stoicescu a absolvit Liceul de Artă Nicolae Tonizta din Bucureşti, secţia scenografie, iar în perioada 1995-1996 a făcut Şcoala BBC de Televiziune.

A continuat pregătirea profesională la Centrul pentru Jurnalism Independent, iar în acelaşi timp studia şi în cadrul Facultăţii de Sociologie şi Psihologie de la Spiru Haret. Este printre puţinii jurnalişti care nu au schimbat posturile TV ca pe şosete, iar cariera sa jurnalistică se leagă fără întrerupere de Antena 1.

Primul post în Intact a fost cel de editor-prezentator al ştirilor, în 1995, apoi a început să scrie şi articole pe teme economice în Săptămâna Financiară. În prezent, Alessandra Stoicescu este gazda Observatorului de la ora 19:00, principalul buletin de ştiri al zilei.

Alessandra Stoicescu are o viaţă personală ţinuta atent departe de ochii presei. Este una dintre prezenatoarele TV „cuminţi”, fiind căsătorită din 2012 cu Sergiu Constantinescu, cel care a făcut-o mama pentru prima dată, pe 29 iulie 2019. A revenit în 2020 la pupitrul Observator, după ce a fost îndepărtată Andreea Berecleanu. Cea din urmă îşi atacă fosta colega spunând că a fost dată afară şi i s-a făcut loc Alessandrei, o apropiată a familiei Voiculescu.

Alessandra Stoicescu este figura emblematica a Observatorului de la Antena 1 şi pe bună dreptate are cel mai mare salariu din trust. Pentru ştirile prezentate zilnic, de luni până vineri, jurnalista primeşte nici mai mult nici mai puţin de 25.000 de euro! Un salariu uriaş raportat la media din România.

COVID în familia Alessandrei Stoicescu
La sfârşitul anului trecut, soţul şi fiica Alessandrei Stoicescu au fost diagnosticaţi pozitiv cu COVID-19. Alessandra Stoicescu a avut un rezultat negativ la primul test pentru COVID, după ce soţul sau a fost diagnosticat cu maladia delicată. Vestea privind îmbolnăvirea lui Sergiu Constantinescua fost anunţată chiar de prezentatoarea Observatorului de 19, de la Antena 1.

“Salut! Ziua a treia. Este destul de complicat. Şi Sara şi Sergiu au testele pozitive. Sara a făcut puţin de febră aseară, un 38 cu 7. Spun asta pentru mamele care mă urmăresc. Alte simptome nu au fost. E mârâita, e somnolenţa, febra atunci, în rest n-a mai făcut. (…) Stau aşa, cu masca, ca să pot să am grijă de ei, chiar dacă la un moment dat, probabil, ca şi eu voi fi pozitivă. Cred că vă daţi seama că e greu să te izolezi de un copil de 1 an şi mai puţin de 5 luni. Grele zilele astea, dar şi frumoase. Stăm împreună. Sper să nu aibă Sara alte simptome. (…)”, a mărturisit vedeta prietenilor din mediul online, conform publicaţiei unică.ro.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate