duminică, 13 septembrie 2020

Ce salariu are Mirela Vaida la „Acces Direct”. Prezentatoarea a spus: „Am o sumă negociată pe ediţie”

Știrile zilei

Cum ar trebui să fie echipați copiii care vor merge la școală. Recomandările lui Alexandru Rafila

Odată cu începerea noului an școlar, copiii vor fi nevoiți să poarte măști în timpul cursurilor pentru a evita...

Ce condiții trebuie să îndeplinească elevii pentru a putea participa la cursuri

Deși criza sanitară cu care omenirea se confruntă nu a luat sfârșit, oamenii au revenit la multe dintre obiceiurile...

Întâlnire de gradul zero la Blăgești. Cum a fost primită Vulpița de către soacră

Vulpița și Viorel și-au luat adio de la viața de vedetă și s-au întors la Blăgești, alături de restul...

Mirela Vaida apare pe sticlă de ani buni, prima dată în rolul de artist, iar mai apoi de prezentator. Mulţi au fost curioşi să află salariul pe care îl încasează de la Antena 1, iar aceasta a dezvăluit.

O vedem pe micul ecran de luni până vineri, la Antena 1, de la ora 17.00, la ora 19.00. Chiar şi pe timpul pandemiei, în starea de urgenţă, Mirela Vaida a mers la job, în fiecare zi a apărut la TV prezentându-le telespectatorilor subiecte sociale, dar şi serialul blamat de mulţi al soţilor Stegaru. Prezentatoarea a fost criticată, însă ea şi echipa s-au lăudat de fiecare dată cu audienţele obţinute, unele incredibil de mari.

Mirela Vaida a mărturisit ce bani primeşte de la Antena 1, pentru funcţia sa de moderator. A negociat salariul: „Eu sunt plătită pe ediţie. Aşa sunt salariile în televiziune, în general. Eu am o sumă negociată pe ediţie, care nu e fabuloasă, şi se înmulţeşte cu câte zile am lucrat.

Pe mine nu mă afectează etichetele care mi se pun. Eu am făcut mai multe emisiuni LIVE, Acces Direct nu este prima. Atâta timp cât se vorbeşte, înseamnă că eşti important pentru ei'”, a spus Mirela Vaida într-un interviu pentru Dana Săvuică.

Mirela Vaida este însă şi actriţă, dar şi cântăreaţă. Înainte de instalarea pandemiei, vedeta mergea şi la concerte, urca chiar şi pe scena teatrului. Veniturile sale creşteau astfel.

Mirela Vaida ar putea demisiona de la Antena 1?

S-a aflat că celebra Corina Chiriac şi-a dat demisia de la Naţional TV, din emisiunea „Opriţi timpul”. De 12 ani de zile modera acest show, însă a decis să se retragă. Conform Click, în locul ei ar fi, potrivit unor surse din televiziune, două soliste, Diana Matei, din Taraful Cleante, care deja s-a familiarizat cu formatul show-ului, ca invitat permanent, şi cântăreaţa Theo Rose, pe care o ştiţi de la ”Bravo, ai stil!”.

Pe lângă ele, ar mai exista două propuneri: Mirela Vaida, de la ”Acces direct” (Antena 1), şi actriţa de la Teatrul de revistă ”Constantin Tănase” din Bucureşti, Maria Buză.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă