sâmbătă, 26 septembrie 2020

Ce se întâmplă cu Maria Cârneci după decesul soțului. Artista suferă cumplit

Știrile zilei

Ce spune Tavi Colen despre fosta soţie a lui Alin Oprea: „M-am trezit cu ea în casă…”

Tavi Colen, fostul coleg de trupă al lui Alin Oprea, se implică din nou în scandalul divorţului dintre Alin...

Declarațiile lui Gheorghe Dincă din instanță au fost făcute publice

Declarațiile lui Gheorghe Dincă din instanță au fost făcute publice de către Alexandru Cumpănașu. Acesta a venit cu noi...

Strigătul de ajutor al lui Mihăiță, băiețelul orfan care vrea să zboare: „Vrea să fie un copil normal”

Micuțul în vârstă de șase ani își dorește să fie ca un copil normal, să poată merge și alerga,...

Din păcate, Maria Cârneci a rămas văduvă prea devreme. Soțul ei, Romulus Petrescu, a murit la vârsta de 67 de ani pe neasteptate, pe care abia îi implinise la 1 noiembrie 2019. Pe data de 25 a aceleași luni, a decedat. Cei doi au fost împreună timp de 40 de ani.

Maria Cârneci a vorbit la emisiunea lui Cătălin Măruță despre suferința care i-au marcat ultimele luni

Soțul Mariei Cârneci s-a luptat în ultimii ani cu o boală cruntă: cancerul de colon. Cântăreața susține că boala lui a fost agravată de stres. Romulus Petrescu a pierdut un hotel pentru care s-a judecat ani de zile.

„Să te duci de 350 de ori în instanță și să știi că ai documente, ai facturi… Suntem cu procesul la CEDO și să-mi dea Dumnezeu putere, măcar să-i respect visul, să-i respect numele și comportamentul atât de frumos și de loial vizavi de mine.”

A suferit mai multe operații pentru îndepărtarea tumorii din colon, însă boala s-a agravat, a făcut metastaze la ficat și s-a stins din viață lucid, deși avea dureri îngrozitoare.

„Este șocant! De sărbători… Au venit nepoatele, cea mică încă nu realizează, dar cea mare începe să-și dea seama. Ne-a adus la fiecare câte o scrisoare, pentru părinți pentru bunici. Și mi-a zis: mamia, eu ma duc la etajul 1 să îi duc scrisoarea lui tatia și nu am mai rezistat, pentru că știu cât de mult o iubea…”

Vezi integral video cu emisiunea în care Maria Cârneci vorbește despre moartea soțului

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă