18 C
București
duminică, 13 iunie 2021

Ce se întâmplă cu Maria Cârneci după decesul soțului. Artista suferă cumplit

Din păcate, Maria Cârneci a rămas văduvă prea devreme. Soțul ei, Romulus Petrescu, a murit la vârsta de 67 de ani pe neasteptate, pe care abia îi implinise la 1 noiembrie 2019. Pe data de 25 a aceleași luni, a decedat. Cei doi au fost împreună timp de 40 de ani.

Maria Cârneci a vorbit la emisiunea lui Cătălin Măruță despre suferința care i-au marcat ultimele luni

Soțul Mariei Cârneci s-a luptat în ultimii ani cu o boală cruntă: cancerul de colon. Cântăreața susține că boala lui a fost agravată de stres. Romulus Petrescu a pierdut un hotel pentru care s-a judecat ani de zile.

„Să te duci de 350 de ori în instanță și să știi că ai documente, ai facturi… Suntem cu procesul la CEDO și să-mi dea Dumnezeu putere, măcar să-i respect visul, să-i respect numele și comportamentul atât de frumos și de loial vizavi de mine.”

A suferit mai multe operații pentru îndepărtarea tumorii din colon, însă boala s-a agravat, a făcut metastaze la ficat și s-a stins din viață lucid, deși avea dureri îngrozitoare.

„Este șocant! De sărbători… Au venit nepoatele, cea mică încă nu realizează, dar cea mare începe să-și dea seama. Ne-a adus la fiecare câte o scrisoare, pentru părinți pentru bunici. Și mi-a zis: mamia, eu ma duc la etajul 1 să îi duc scrisoarea lui tatia și nu am mai rezistat, pentru că știu cât de mult o iubea…”

Vezi integral video cu emisiunea în care Maria Cârneci vorbește despre moartea soțului

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate