duminică, 22 noiembrie 2020

Ce se intampla cu pensiile romanilor

Știrile zilei

„Oamenii nu prețuiesc ceea ce au!” – O discuție sinceră între doi prieteni!

Cuvintele de aur ale unui prieten adevărat! Păcat că există prea puțini astfel de prieteni, care îți pot spune...

Nu ne pricepem deloc la oameni! – Povestioara care te trezește la realitate!

Doi băieți umblau pe scară cu o cutie mare în mână. De fapt, cutia nu era chiar atât de...

Câteva povestioare emoționante despre ce înseamnă să fii TATĂ!

Când un bărbat devine tată, el este înzestrat cu o superputere magică, pentru a-i veni întotdeauna în ajutor copilului...

Guvernul vrea sa atace, marti, la Curtea Constitutionala legea aprobata in Parlament, prin care PSD obliga Executivul sa dea bani in plus pentru profesori si pensionari, potrivit Stirileprotv.

Concret, este vorba despre legile privind rectificarea bugetului de stat si al asigurarilor sociale de stat pe acest an.

In timpul campaniei electorale, social-democratii au vrut sa arate cat pot fi de darnici, desi puteau sa arate asta in mandatul lor. Parlamentarii PSD, ajutati de alte partide aliate, au votat cresterea cu 40% a pensiilor, cu 25% a salariilor profesorilor si au trimis multi bani primarilor.

″Aceste majorari in plina criza sunt un atentat la stabilitatea economiei″, au spus liberalii, iar premierul Ludovic Orban a declarat si mai dur: “Criminalii economici de la PSD nu fac decat sa indrepte Romania spre incapacitate de plata”.

In legea rectificarii bugetare a Guvernului, parlamentarii social-democrati au anulat majorarea cu doar 14 % a pensiilor – atat cat permite bugetul – si au decis sa fie de 40%.

Tot social-democratii au votat si cresterea cu 25% a salariilor profesorilor, au alocat 1,5 miliarde de lei autoritatilor locale, dar si 5,6 milioane de lei catre birourile parlamentare- in care vor sa schimbe mobila dupa alegeri. Acestia au avut sprijinul aliatilor cunoscuti, dar si al UDMR.

Astfel, Guvernul trebuie sa faca rost in acest an de inca 7 miliarde de lei pentru ca pensiile sa ajunga la nivelul propus de PSD.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă