sâmbătă, 21 noiembrie 2020

Ce se întâmplă cu pensiile și salariile românilor, în pandemie. Ministrul Muncii a făcut anunțul

Știrile zilei

7 povestiri scurte care demonstrează cât de ușor își pierd copiii încrederea în părinți!

Educația copilului este o problemă care trebuie abordată cu toată seriozitatea și responsabilitatea. Contează absolut tot ce spui și...

O scrisoare sinceră către toți cei care și-au pierdut părinții: „Tuturor ne este frică de asta…”

Părinții noștri nu mor. Pleacă, da. Încetează să mai fie alături, da. Însă nu mor. La fel cum nu...

Când ți se pare viața mai grea și crezi că nu există nicio soluție… pune ceainicul pe foc!

Bunica mea, întreaga viață a avut un obicei ferm:-Te-ai trezit? Pune ceainicul…Viața ei a fost diferită. Și de fier,...

Ministrul Muncii a făcut un anunț important despre pensiile și salariilor românilor în contextul pandemiei de coronavirus. Bilanțul în România este îngrijotăror, în prezent fiind înregistrate 794 de cazuri de coronavirus și 13 decese. Multă lume se întreabă ce se va întâmpla cu pensiile și salariile în această perioadă. Violeta Alexandru a lămurit situația.

Ce se întâmplă cu pensiile și salariilor românilor, în pandemie. Ministrul Muncii a făcut anunțul
Ministrul a precizat că nu există niciun motiv pentru casele de pensii să își întârzie activitatea, chiar dacă s-au luat măsuri privind limitarea contactului direct cu pensionarii.

„Casele de pensii nu au niciun motiv să întârzie activitatea. S-au luat nişte măsuri privind limitarea contactului direct cu pensionarii, în sensul în care s-au luat măsuri organizatorice care să ofere protecţie, atât pensionarilor, cât şi angajaţilor, dar acest lucru nu trebuie să însemne că nu se lucrează în birourile caselor de pensii pentru procesarea documentelor depuse de pensionari. Nu amân acest moment. Am cerut preşedintelui Casei Naţionale de Pensii să urmărească cu stricteţe.

Există acolo un preşedinte care are ca sarcină să se asigure că nu există întârzieri. Ca atare, neavând aceste informaţii, îmi place să cred că fiecare este la locul lui de muncă şi înţelege că noi, cei cu funcţii publice, trebuie să-i servim pe cei pentru care lucrăm cu aceeaşi seriozitate, mai mare dacă se poate decât într-o perioadă obişnuită”, a declarat Violeta Alexandru, Ministrul Muncii, potrivit Adevarul.

Violeta Alexandru, Ministrul Muncii dă asigurări cu privire la faptul că pensiile și salariile vor fi livrate la timp și că sunt bani la bugetul de stat dispuși pentru aceste plăți.

„Nu am niciun element care să inducă îngrijorare în rândul populaţiei cu privire la plata pensiilor. Sunt bani prevăzuţi în buget pentru plata pensiilor. Urmărim cu stricteţe ca ele să fie livrate în calendarul cunoscut, atât pentru plata în numerar, cât şi pentru plata prin card. La fel şi pentru salarii”, a spus Violeta Alexandru, luni, la România TV. Acesta a precizat că recalcularea pensiilor continuă şi că au fost luate măsuri de protecţie, atât pentru pensionari, cât şi pentru angajaţi”, a mai precizat Violeta Alexandru.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă