sâmbătă, 23 mai 2020

Ce se întâmpla cu Vulpiţa şi Viorel după ce au fost daţi afară de la Acces Direct

Știrile zilei

Serbia a deschis granițele pentru toată lumea, fără testare sau carantina

Frontierele Serbiei au fost deschise de vineri, ora 0.00, pentru toți străinii, fără testare sau carantina. Guvernul de la Belgrad...

Vela anunţă că a aprobat zboruri charter pentru mai multe destinaţii

Ministrul de Interne Marcel Vela a declarat joi seara că a aprobat o solicitare de la Ministerul Afacerilor Externe...

Bilanţul covid-19 în SUA creşte cu 1.255 de morţi la 94.661 de decese

Statele Unite, cea mai îndoliată ţară de epidemia covid-19, au înregistrat 1.255 de morţi în ultimele 24 de ore,...

Vulpița și Viorel Stegaru au ajuns celebri datorită emisiunii Acces Direct unde au apărut în ultimele 4 luni. Aici au avut ocazia să facă sume mari de bani, dar și să devină cunoscuți în showbizz-ul românesc. Deși nu au nicio legătură cu lumea muzicală, în mod „accidental” au apărut în două colaborări cu Maria Constantin și Rafaelo. Totuși aventura lor în capitală nu se termină aici. Cine îi ofertează în prezent?

Vulpița și Viorel au o ofertă nouă după 4 luni la Acces Direct: ce vor face în continuare
Vulpița și Viorel Stegaru sunt două persoane care au „migrat” de la Blăgești la București unde i-au ajutat pe cei din spatele emisiunii Acces Direct să obțină audiențe mari. Nimeni nu s-a așteptat ca doi oameni simpli de la țară să obțină astfel de rezultate, dar publicul le-a urmărit certurile și împăcările în fiecare zi.

Mirela Vaida a dat lovitura când i-a adus la emisiune și observând ce succes au avut scandalurile dintre cei doi, au continuat să îi cheme la emisiune pe o perioadă de 4 luni. Recent, CNA-ul a amendat Antena 1 cu două amenzi de 100.000 lei și respectiv 10.000 lei pentru a-i forța să nu o mai invite pe Veronica Stegaru la emisiune.

Se pare că „telenovela” cu cei doi ajunge la final, iar telespectatorii au somat-o în fiecare zi pe Mirela Vaida să nu mai continue povestea celor doi. Deși s-ar putea crede că aceștia vor rămâne fără surse de venit și vor pleca de pe ecrane direct la Blăgești, lucrurile nu stau așa.

În loc să cadă înapoi în anonimat, de fapt cei doi sunt căutați de nume mari din muzica românească. Aceștia le propun colaborări cât mai avantajoase. Conform unor poze postate pe rețelele de socializare, Viorel își petrece ore bune în studioul de muzică alături de cântărețul Șușanu, un cântăreț de manele.

Cei doi vor să scoată un hit din noua piesă cu refrenul „Hai că la Moldova, hai la Blăgești”. „Talentul” lui Viorel poate fi observat pe contul de TikTok al casei de discuri a lui Șușanu, numită Kompact Play.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -Ce se întâmpla cu Vulpiţa şi Viorel după ce au fost daţi afară de la Acces Direct 1