All for Romania
Stiri din Romania si Diaspora

Ce se întâmplă dacă pui o monedă de 50 de bani într-un colț din casă

6

Mulți oameni au auzit de Feng Shui, însă nu știu prea multe detalii despre acest domeniu. Ei bine, câteva trucuri simple pot aduce o stare de bine în casa ta, iar toate lucrurile vor merge mai bine, atât în căminul tău, cât și în familie.

Feng shui este o artă și o știință antică dezvoltată acum peste 3000 de ani în China, care ne învață cum să echilibrăm energiile într-un spațiu dat – fie că este vorba de o casă, de birou sau de grădină – pentru a asigura norocul oamenilor care locuiesc în locul respectiv.

“Feng” înseamnă vânt și “shui” înseamnă apă. În cultura chineză, vântul și apa sunt asociate cu o bună stare de sănătate, astfel încât feng shui-ul bun a ajuns să însemne bună avere. În același timp, răul feng shui înseamnă noroc sau nenorocire.

Când vine vorba despre partea financiară, atunci când vă achiziționați o casă nouă sau când închiriați sau cumpărați încăperi pentru birourile de la muncă este bine să vedeți care este cel mai îndepărtat colț din stânga intrării și acolo să așezați o monedă pe care să fie inscripționată cifra „5”.

Acela va fi colțul banilor, iar moneda, potrivit tehnicilor feng-shui, va atrage după sine multă prosperitate din punct de vedere financiar.

Noi te tinem la curent!
Introdu adresa ta de email si iti vom trimite doar cele mai importante stiri si povesti.
Te poti dezabona oricand, foarte simplu.