8.1 C
București
miercuri, 14 aprilie 2021

Ce se întâmplă de fapt între George Burcea și Andreea Bălan? Cei doi au reînceput să poarte verighetele

Public, cei doi se declar separați și cu viețile refăcute, având deja alți parteneri de câteva luni bune. Însă, în tăcere, Andreea Bălan și George Burcea par că încă își vorbesc prin gesturi care exprimă totul. Ambii au fost surprinși în timp ce își purtau verighetele pe degete, la aproape un an de la despărțire.

De curând, Andreea Bălan a publicat o fotografie în care se află alături de fiica ei cea mică, iar, în prim plan, se observă verigheta cântăreței. Fanii au fost uimiți de gestul artistei care pare că are o relație frumoasa de dragoste în prezent cu Tiberiu Argint.

„Încă mai porți verigheta??”, i-a comentat un internaut Andreei Bălan, alături de o poză cu fiica ei cea mică.

La rândul său, George Burcea a fost surprins cu verigheta pe deget, în timp ce se afla cu noua lui iubită, Viviana Sposub. Chiar dacă orice legătură amoroasă între ei s-a terminat, George Burcea și Andreea Bălan continuă să își poarte verighetele, lucru care dă de bănuit în ceea ce privește sentimentele fiecăruia.

Se declară în sfârșit liniștită
În ciuda acestor detalii, Andreea Bălan lasă să se înțeleagă că este liniștită din punct de vedere sentimental.

„Sunt, în sfârșit, liniștită, sunt fericită, toată perioada cu separarea, cu divorțul a trecut. A trecut aproape un an, în februarie se face un an. Și sunt foarte, foarte liniștită, și mă concentrez foarte mult pe fetele mele, și vreau ca această latură, această parte personală să o țin pentru mine”, a declarat Andreea Bălan.

Andreea Bălan, supărată că nu mai poate face copii. Vedeta ia în calcul alte metode: „Să adopt sau să apelez la o mamă surogat”
Lucrurile au început să se așeze în viața Andreei Bălan după ce a trecut prin tot felul de probleme. Relația cu noul iubit pare să meargă bine, iar greutățile dispar și ele treptat. Însă, cântăreața a rămas cu o nemulțumire, este tristă pentru că nu mai poate face copii.

Din cauza complicațiilor pe care le-a avut la nașterea celui de-al doilea copil, Andreea Bălan nu poate să mai facă copii, iar acest lucru o apasă. Însă, cum este o fire luptătoare, cântăreața s-a reorientat și se gândește să apeleze la alte metode.

„Una e să spui da, ne oprim la doi copii, că aşa vrem noi şi alta e să nu mai ai opţiune. Normal că te deranjează acest lucru. Dacă peste cinci-şase ani mi-aş fi dorit din nou să mai am un copil. Nu mai există această posibilitate sub nicio formă. Poate doar să adopt sau să apelez la o mamă surogat”, a declarat, la un moment dat, Andreea Bălan.

Intenționează să apeleze la o mamă surogat?
Andreea Bălan ia în calcul toate posibilitățile și se gândește la fiecare variantă. Pe lângă adopție, aceasta s-a oprit și asupra posibilității de a apela la o mamă surogat. Însă, din păcate, aceată procedură nu este legală în România.

Artistă a vorbit de mai multe ori despre subiect și s-a arătat nemulțumită de faptul că acest lucru se poate întâmpla doar în Statele Unite.

„Discutând cu tot felul de medici şi spunând că mă deranjează că nu mai pot face copii, am avut o discuţie interesantă cu o doctoriţă foarte drăguţă, care mi-a explicat că a apelat la o mamă surogat, dar a fost mai complicat, la modul că sora mamei respective a născut copilul şi pentru că în România nu e legală procedura a fost necesar procesul de adopţie. Astfel, în acte copilul este adoptat şi mie personal mi se pare o tâmpenie.

Mi se pare că trebuie să existe această opţiune pentru că există multe femei în situaţia mea care nu mai pot face copii. Eu am o prietenă care încearcă de ani de zile să rămână însărcinată în vitro şi nu reuşeşte. E păcat, de ce să nu oferi această şansă?

Sunt multe femei care, pentru bani, vor să poarte copilul altei femei. Poate ele au nevoie de acei bani și, în felul ăsta, pot ajuta şi alte femei care nu pot face copii. Mi se pare o prostie că statul român nu permite lucrul acesta”, a spus Andreea Bălan.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate