Ce spune Anamaria Prodan despre zvonul că ar avea un nou iubit. Primele declarații ale impresarei

De câteva săptămâni, în presa mondenă din România au circulat zvonuri potrivit cărora Anamaria Prodan (47 de ani) ar avea un nou iubit. Impresara a postat pe rețelele sociale o serie de fotografii în care apare în compania unui bărbat, pe nume Ibrahim Ashary, medic de profesie. Cei doi s-au fotografiat în diverse locații și par destul de apropiați.

Anamaria Prodan se află în plin divorț cu Laurențiu Reghecampf (46 de ani). Ei au decis să se despartă în vara anului trecut, după 13 ani de relație.

Fiul Anamarei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf, Laur Jr. (13 ani), a fost și el surprins în compania medicului estetician, iar momentul a fost postat pe pagina de Instagram a impresarei.

Te iubesc, prietene! Eu și familia mea te iubim și te respectăm enorm pentru ce ești ! Om minunat! Ceva de vis vom face în România în curând!!! #celmaibundoctor #îmiiubescprietenii – a scris Anamaria Prodan în dreptul unei imagini cu Ashary și cu fiul ei.

Impresara a făcut recent câteva declarații pentru a lămuri situația cu presupusul nou iubit. Anamaria Prodan a dezmințit că are o relație amoroasă cu medicul estetician în prezența căruia a fost des văzută.

Mi se pare jenant. Am declarat eu că am iubit? Am pus la descrierea pozelor ”lovemyfriend” (n.r. îmi iubesc prietenul”… asta înseamnă că e iubit? Eu am acasă 3 copii de vis pe care nu pot să-i fac de râs umblând cu un bărbat însurat. Sunt Anamaria Prodan.

Nu mă fac de râs. Numele mi l-am clădit greu în mulți ani. Nu apar cu bărbați însurați, nu-s amantă de meserie, nici nu am să fiu cât trăiesc. Nu mă arată lumea cu degetul, iar bărbații nu schimbă impresii între ei despre mine. Nu mă confundați! Eu sunt Anamaria Prodan. Unica – a spus Anamaria Prodan la Antena Stars.

Ibrahim Ashary este unul dintre cei mai cunoscuți chirurgi plasticieni din Dubai. Ashary este specializat mai ales în rinoplastie și lifting facial și a contribuit la dezvoltarea unei tehnici de înfrumusețare la modă în rândul vedetelor, numită „Ashary Thread Lift Technique”, un lifting facial mai puțin costisitor și mai puțin invaziv. Ibrahim Ashary a absolvit Universitatea din Tubingen, Germania, și are o experiență de peste 15 ani în chirurgia plastică, potrivit presei străine.

Anamaria Prodan, acuze la adresa lui Laurențiu Reghecampf
După decizia divorțului, între impresară și Reghecampf a pornit un conflict, cei doi aruncându-și diverse acuze unul celuilalt.

Reghecampf a susținut că între impresară și antrenorul Dan Alexa ar fi fost ceva mai mult decât o relație profesională, iar la rândul său, Anamaria Prodan a spus că Laurențiu ar fi înșelat-o în timpul căsniciei cu actuala parteneră, Corina Caciuc.

El trimitea copiii de acasă prin America doar să scape de ei. El căra banii și munca mea pentru copiii mei tuturor femeilor de genul acesta. Mințea cu seninătate. Își bătea joc de absolut tot. Iar eu spuneam: «Tati, știi, iartă-mă, că sunt cu mama. Trebuie să o salvăm. E postamentul familiei noastre». «Da, da, da, stai acolo! Nu e niciun fel de problemă». Atâta micime nu are cum să existe.

Să nu ai curaj, ca bărbat, să spui: «Eu m-am îndrăgostit de oricare». Acum aud că plângea în fața tuturor femeilor. Doamne, eu vomit! – a dezvăluit Anamaria Prodan cu lacrimi în ochi, în emisiunea „Exclusiv VIP”, de la Prima TV.