25.3 C
București
marți, 3 august 2021

Ce spune Carmen Harra despre anul 2021: „Este un an cu extrem de mare potențial”

Ce spune Carmen Harra despre anul 2021, care bate la ușă. După un an care a surprins mai mult negativ, 2021 bate la ușă, iar celebra prezicătoare susține că anul ce urmează este unul cu un potențial extrem de mare. În previziunile pe care le-a făcut publice prin intermediul rețelelor sociale, Carmen Harra spune că trebuie să fim extrem de atenți la energiile pe care le atragem.

Daca vom continua să atragem doar negativitate în jurul nostru, lucrurile se pot transforma într-un adevărat coșmar.

Ce spune Carmen Harra despre anul 2021
Prezicătoarea stabilită peste Ocean crede că anul care vine are un potențial uriaș, cu toate acestea trebuie să fim extrem de atenți asupra energiilor pe care le atragem.

”Lumea în care trăim este reflecția minții noastre. Tot ce proectăm în univers devine realitatea noastră fizică. Este foarte important să știm că tot ceea ce ni se întâmplă, ni se întâmplă din cauza legilor universale ale karmei, legilor universale ale atracției, ale manifestării.

Noi manifestăm lumea în care trăim! Este foarte important cum gândim, este foarte important ce punem în univers și să nu lăsăm niciodată emoțiile negative, gândurile de rău care ne copleșesc, suferințele de orice natură, să ne transforme viața într-un coșmar.

Iată că suntem încercați prin această pandemie să regândim, să regândim cine suntem și cum trebuie să acționăm în lumea în care trăim, pentru că, din nou, lumea în care trăim, noi o proiectăm! Este rezultatul gândurilor noastre. Nu vine din afară, totul vine din interior.”

Celebra prezicătoare trage un semnal de alarmă
Carmen Harra spune despre anul 2021 că va fi extrem de productiv în cazul în care vom atrage energiile pozitive asupra noastră.

“Vă rog, în fiecare zi când vă treziți dimineață, gândiți-vă la lucrurile bune pentru care trebuie să fiți recunoscători, pentru care trebuie să mulțumiți divinității! Mulțumirea de sine și mulțumirea în general este un factor de binecuvântare.

2020 este un an care dublează cifra 2 și ca număr este an 4. Este o cifră feminină și cu toții vrem să scăpăm de acest an, care este un an greu și vrem să scăpăm de anul acesta. Anul 2021 este un an cu extrem de mare potențial”, a spus Carmen Harra pe pagina sa de Facebook unde a primit sute de comentarii si aprecieri.

Carmen Harra și-a schimbat numele
În urmă cu trei ani, Carmen Harra a deschis un proces în care a dat în judecată statul român prin Ministerul Finanțelor Publice, Poliția Română prin Ministerul Administrației și Internelor, Parchetul de pe lângă Tribunalul București, doi notari publici, Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară și o bancă din București, în încercarea de a-și recupera o vilă cochetă din centrul Capitalei.

În respectivele documente oficiale, multe depuse chiar în toamna acestui an, se observă că fosta componentă a trupei Trio Expres și-a schimbat numele! Astfel, în dreptul clarvăzătoarei judecătorii bucureșteni au trecut următoarele noi date la rubrica nume: Rich Olivia (fostă Nicodivi Carmen Harra Doina Mureșan). De altfel, și unele firme din Statele Unite ale vedetei sunt trecute sub același nume.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate