sâmbătă, 28 noiembrie 2020

Ce spune Monica Gabor despre fostul ei soț, Irinel Columbeanu, la 9 ani de la divorț:

Știrile zilei

Cum îți cureți și regenerezi ficatul în doar 3 zile, fără să iei pastile – E ca și cum primești unul nou

Ficatul este unul dintre cele mai importante organe din corpul uman, rolul lui fiind esential pentru o calitate buna...

NU O SĂ-ȚI VINĂ SĂ CREZI CÂȚI ANI ARE CU ADEVĂRAT VULPIȚA

Veronica Stegaru este mult mai tânără decât s-ar fi gândit cineva vreodată. Da, este căsătorită de cinci ani și...

Klaus Iohannis, despre măsurile de restricție: „Pe primul loc este sănătatea românilor”

Președintele României este de părere că restricțiile impuse în România au avut deja efect. Ce a declarat acesta.Klaus Iohannis...

Anii au trecut pe nesimțite și s-au făcut 9 de când Monica Gabor și Irinel Columbeanu, unul dintre cele mai controversate cupluri de la noi, și-a spus ”Adio”.

O vreme s-a căutat, iar în final Monica Gabor și-a găsit rostul și norocul în America. De ceva vreme formează un cuplu cu afaceristul asiatic Mr. Pink, și el părintele unui copil.

Monica a devenit o prezență tot mai discretă, s-a apucat de gătit și e mamă cu normă întreagă atât pentru băiatul partenerului ei, cât și pentru fetița ei, Irina, aflată și ea în SUA.

Într-o intervenție la Antena Stars, fostul model a vorbit despre viața sa prezentă și trecută și despre cei doi bărbați din existența ei, actualul și fostul. Pare împăcată atât cu prezentul, cât și cu trecutul.

”Sunt foarte fericită pentru viața pe care o am aici. Îl apreciez foarte mult pe omul din viața mea. Consider că mi-a adus multă schimbare în bine”, a spus ea despre Mr. Pink.

”Și pe omul care a fost în viața mea înainte. Și el m-a ajutat foarte mult și doar cu acești oameni am reușit să devin ceea ce sunt astăzi și le mulțumesc”, a spus Monica Gabor, fătă ranchiună și păarcă tranformată peste noapte într-o femeie matură și înțeleaptă.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă