Ce spune Razvan Popescu despre dieta cu care a slabit 50 de kilograme

2.065

Razvan Popescu, cunoscut de la radio ZU, a uimit pe toata lumea dupa ce a reusit sa slabeasca 50 de kilograme intr-un an. Acesta cantarea 130 de kilograme anul trecut, iar acum a ajuns sa aiba 80 de kilograme.

Razvan Popescu a vorbit despre dieta lui si despre kilogramele in plus intr-un interviu pentru click.ro.

„Cu slabitul e ca si cu lasatul de fumat, se produce intr-o zi un declin si spui stop. Kilogramele sunt cel mai parsiv lucru din lumea asta, se lipesc de tine extrem de usor si intr-un mod foarte placut, iar intr-o zi iti dai seama ca ai depasit cu mult normalul, doar ca este prea tarziu.

Pentru ca va simtiti foarte bine impreuna si ele se lasa foarte greu convinse sa te paraseasca. Viata noastra e construita in jurul mancarii, multa mancare in orice imprejurare, iar daca esti pofticios sau gurmand esti gazda perfecta pentru multe kilograme in plus”, a declarat Razvan Popescu.

Intrebat care este secretul dietei pe care a tinut-o, el a explicat:

„Nu e nici un secret, trebuie sa gasesti dieta care se potriveste cel mai bine cu stilul tau de viata. La mine a functionat programul Toman Diet, o dieta proteica pe care am respectat-o cu sfintenie. Indiferent de dieta, exista cateva alimente pe care oricine vrea sa slabeasca trebuie sa le uite: orice contine faina alba, orice contine zahar si prajelile. Daca reusesti sa te imprietenesti si cu sportul, succesul e garantat”.

loading...
Loading...

Cmentariile sunt închise