24.4 C
București
miercuri, 12 mai 2021

Ce strategie folosește Pepe pentru a-și păstra fiicele lângă el

O proprietate pe care Pepe ar fi cumpărat-o de la părinții Ralucăi a devenit mărul discordiei. Mai exact, este vorba despre grădinița pe care aceștia o dețin. Pepe și Raluca nu reușesc să ajungă la un acord în ceea ce privește acest imobil.

Din dorința de a-și păstra fetele lângă el, Pepe i-ar fi propus Ralucăi să facă următorul pact. Să-i dea grădinița și un autoturism în valoare de 70.000 de euro, iar fetele să rămână la el. Doar că, Raluca nu a fost deloc de acord. Drept urmare, artistul s-a gândit la următorul pas. Ar fi convocat adunarea AGA și ar fi dat-o afară pe aceasta din poziția de manager. Dar, asta se pare că nu e tot, i-ar fi solicitat încă soției lui să plătească lunar ratele la bancă.

Raluca ar fi contestat acțiunea în instanță
Raluca nu s-ar fi lăsat deloc intimidată de acțiunile soțului ei și a încercat să conteste acțiunea în instanță. Deocamdată nu se cunoaște decizia luată în acest caz. Încă soția lui Pepe ar dori grădinița, mașina, dar și fetițele, însă acestă variantă nu este deloc pe placul artistului.

Pepe ar vrea să-și recupereze investiția
Ceea ce ridică semne de întrebare este următorul aspect. Pepe n-ar avea nicio legătură în acte cu grădinița, iar cea care apare asociat unic și administrator este Raluca Pastramă. S-ar părea că artistul consideră că are dreptul la o parte din grădiniță asta pentru că el ar fi cumpărat proprietatea de la familia soției lui. Ba mai mult, la vremea respectivă artistul ar fi luat și un credit în valoare de 200.000 de euro și ar fi investit alți 400.000 de euro pentru amenajare. Ceea ce trebuia să le aducă încasări, nu le-a adus decât pierderi. Astfel, în primul an grădinița nu a funcționat, iar în ultima perioadă ar fi înregistrat pierderi mari.

S-a aflat! Ce studii are Raluca Pastramă? Cum își va câștiga existența după divorț
Raluca Pastramă a absolvit și Facultatea de Drept, iar în urmă cu șase ani, se înscria la un concurs de admitere în stagiatură organizat de Camera Notarilor Publici București și obținea funcția doi ani mai târziu. Mai mult, aceasta se pricepe la mai multe domenii, fiind make-up artist și deținând și un salon de înfrumusețare.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate