CE TRAGEDIE! SARA S-A STINS DIN VIAȚĂ LA DOAR 18 ANI, DUPĂ CE O BOALĂ CRUNTĂ A RĂPUS-O

O tânără cunoscută datorită glasului său de înger, s-a stins din viață. la vârsta de 18 ani, după o suferință grea. Sute de preoți s-au rugat pentru ea, însă, în cursul zilei de 10 decembrie, mama acesteia a făcut teribilul anunț. Vestea morții sale a cutremurat pe toată lumea.

Sara Nukina, fata cu glasul de înger, a pierdut lupta cu viața la vârsta de 18 ani, relatează avereabisericii.ro. Românca de origine japoneză, Sara Nukina, era cunoscută pentru vocea sa suavă cu care încânta pe toată lumea. Sara iubea să cânte în special, cântece bisericești și era iubită de toată lumea. În copilărie, Sara a participat la mai multe concursuri de muzică și a cântat chiar și cu dirijorul Nicolae Botgros.

301056582 6281660231849995 678407727950126127 n 930x620 1

 

Sara a iubit biserica și era cunoscută și pentru generozitatea sa

Mama Sarei a anunțat vestea teribilă, printr-un mesaj pe Facebook, spunând că fiica ei „a plecat să colinde cu îngerii”.

„Sara Nukina a iubit biserica, a iubit România și cântecele ei, fiind alături de corul patriarhiei în mai multe concerte, cântând colinde, muzică populară dar și muzică psaltică. Este primul din cei trei copii ai mamei Georgiana Cristina și Sensei Nukina Nobuyuki, botezat ortodox la Mănăstirea Radu Vodă din Capitală. Sensei Nukina a fost de trei ori campion național al Japoniei la karate și a cunoscut soția sa în urmă cu 26 de ani. După căsătorie au decis să trăiască în România. Cei trei copii ai lor poartă numele Sfântului Gheorghe: Sara- Georgiana, Eric-George şi George Gabriel”, au transmis reprezentanții bisericii, potrivit sursei menționate anterior.

Sara abia împlinise 18 ani, pe data de 5 septembrie 2022. Familia și toți cei apropiați sunt sfâșiați de durere.